Monday, November 29, 2010

PRE weDDing...


ahaks..tetiba jerk aku nak wat entry nie..coz td aku duk belek2 picture dlm l/p aku nie..masih fresh lagik ye..
hua3..*fresh ke? :P
ok lah..pre wedding nie bg sesetengah owang mcm penting gak kan..tp kalau bg aku ponn...aku asa penting ! tp kalau engkos nya tu masih tahap "kemampuan " ....ahaks..if not..abaikan jerk ..(tetapkan dlm ati tu...*x penting pon....)...then jgn nak bersedih...-bukan tu yg menentukan kebahagian berumah tangga selepas tu ye!...( cewah gebang mcm lah dah lama kawen...)


ok...enuf...!


untuk yg bakal berkahwin ..ahaks..bnyk photographer ( tukang tangkap gambaq)..T_T yg offer service depa nieh!,...
diantaranya...
azzaharry
candidsyndicate
candidsyndrome
digitalsyndicate
dinawedding
greenapple

.....
.....
bnyk sgt weh..



skrg nie tgh belajaq jugak mcm na nak wat pic tu bg nampak menarik..
jeng,,jeng..
antara mdel yg jg mangsa aku ....
kebetulan depa nieh nak kawen x lama lagik..
so aku offer lah depa nie wat pre wedding...free lagik tau!...
ahaks..
aku x berani nak charge coz aku asa x berbaloi bg budak yg baru belajaq mcm aku ...
mula2 si "jejaka " nie T_T agak pemalu sgt..berpeluh2 gak aku nak wat demo dulu...gelak2 suma jgn kira lah...
berguling2 aku kat umputtt nan hijau...
lokasi..kat taman botani ..putrajya..
nice tmpt dia..bg photographer yg teror lagik canggih mesti bnyk post yg depa leh wat...
tp aku ??waaaaaaa..
tp dah minat..

mula2...malus lah kunun..ahaks















































Sunday, November 28, 2010

adore!!>>..

bnyk sgt aku nak cerita,..aku ade buka blog http://kisahlynna.blogspot.com/..meme best blog kak lynna...
aku follow cite die dr zaman die masih tunangan owang..ahak...boley dikatakan..setiap ari aku akan buka blog tu..
agak poyos sket statement nieh kan..ahahaakk..
erm bnyk gak tips2 die yg leh aku apply ..best dan berguna..
sebnarnye bnyk lagik blog2 yg best...
 tp ari nie kite cite sket2 jerk ya....


almost perfect kak lynna nie..
alhamdulilah...
gombira bila kita tgk life owang len yg best then almost perfect...hehekk
tp kita x leh lupa yg sebaliknya...
so kita kena bersyukur apa yg kita ade n appreciate it...ok!
pic die bawah nie x de kaitan dengan entry nieh,.saje je letak..








kat umah jannah..openhuzz.





di kala kepoyoaan menjelma..hua3.







my bff...ptg die akad nikah...dah jd bini owang pon ang eh,...ahaks...

Friday, November 26, 2010

unknown title...

..ari nie..ade benda yg berlaku di luar jangkaan...ermm nak wat mcm ne kan..benda pon nak jadik..gabra pon ade gak..tp nasib bek lah sempat...diselamatkan..if not jenuhh la aku nak menjawab!.....

kerja yg agak ringan sket skrg nie..ahak..suka..ssuka... :P
tp sampai bila la nak mcm nie...
 tiap2 ari pk nak berubah,.,
susah beno aku nak berubah..nape lah....
ari2 aku bawak diary..kununn nak list down pe yg kena wat..n bla..n bla..
tp last2 dlm bag gak..
x pe..
aku ase semakin kuat tuk berubah...
cewahhhhh..
ase jengkil ngan diri sendiri..
ade aku kesah?
ahaks..
kat bawah nie aku saje je nak test picture
x de kaitan pon dengan artikel kat atas..




kat bangan lalang...


w/out flash...

 dah...dah..jom balikk...