Monday, November 29, 2010

PRE weDDing...


ahaks..tetiba jerk aku nak wat entry nie..coz td aku duk belek2 picture dlm l/p aku nie..masih fresh lagik ye..
hua3..*fresh ke? :P
ok lah..pre wedding nie bg sesetengah owang mcm penting gak kan..tp kalau bg aku ponn...aku asa penting ! tp kalau engkos nya tu masih tahap "kemampuan " ....ahaks..if not..abaikan jerk ..(tetapkan dlm ati tu...*x penting pon....)...then jgn nak bersedih...-bukan tu yg menentukan kebahagian berumah tangga selepas tu ye!...( cewah gebang mcm lah dah lama kawen...)


ok...enuf...!


untuk yg bakal berkahwin ..ahaks..bnyk photographer ( tukang tangkap gambaq)..T_T yg offer service depa nieh!,...
diantaranya...
azzaharry
candidsyndicate
candidsyndrome
digitalsyndicate
dinawedding
greenapple

.....
.....
bnyk sgt weh..



skrg nie tgh belajaq jugak mcm na nak wat pic tu bg nampak menarik..
jeng,,jeng..
antara mdel yg jg mangsa aku ....
kebetulan depa nieh nak kawen x lama lagik..
so aku offer lah depa nie wat pre wedding...free lagik tau!...
ahaks..
aku x berani nak charge coz aku asa x berbaloi bg budak yg baru belajaq mcm aku ...
mula2 si "jejaka " nie T_T agak pemalu sgt..berpeluh2 gak aku nak wat demo dulu...gelak2 suma jgn kira lah...
berguling2 aku kat umputtt nan hijau...
lokasi..kat taman botani ..putrajya..
nice tmpt dia..bg photographer yg teror lagik canggih mesti bnyk post yg depa leh wat...
tp aku ??waaaaaaa..
tp dah minat..

mula2...malus lah kunun..ahaks















































No comments: