Friday, December 24, 2010

Aku MC ari nie!!

hoho..aku cuti sakit ari nie...padahal...
mcm na leh aku x sedar jam berbunyisss kuat giler..penat sgt kah aku?
baru2 nie jerk aku dah cuti lama..berjalan2 dengan penuh semangattt..
may b gak mood keja dah x bapa tough
so mcm2 hal jadik bila nak g kije...hua3..
setiap hari..aku pk nak apply pindah ke utara..*tempat lahir ceq!"
mcm2 angan aku ..
salah 1 nyer..
1)dekat ngan mak n ayah..senang aku nak melawat dewang then jaga 
2)nak wat some bisnes yg senang aku nak handle
3)beli umah dekat ngan area kg...cun dowh if area tu peaceful p/s tu pon if mampu ler...ahaks
....
...
,,,
ahhaha yg len2 tu x leh nak write down here...hoho..sensitipp

sengeh nampak gg yg x cun tu....uweks..*ada ceq kesah ka?

No comments: