Thursday, December 9, 2010

balik KamPung :------>

kampung????



hoho...kampung aku x lah cm pic diatas nun..hehe..tp just tuk gambaran ja...ahaks..semangat nieh nak balik..tp bab yg x bapa nak suka..bab2 nak pack brg..then nak bawak tuwun masuk dlm keta kechik eden tu..almaklumlah tngkt 3...hoho...komplen noh..komplen..T_T

nak balik jap ja pon..tp brg2 x henggat...*ada eden kesah?? T_T

sok gerak pas subuh...mak aku dah call smlm..tanya..dan bg lecture sket2...
mak: dah service keta dah?
aku : hurm dah mak...*cewahhh sopan ja lah kan...kununnn
mak :-nanti balik  jgn lupa bc doa dulu nah...
aku:  - ya mak..
mak:- jgn nak singgh r nr yg x ramai owang...
aku:-ya mak...
mak: - jgn lupa ceq suma angin taya keta nah...*sejak bila mak aku nie jd consultan lak nieh..hehe..
aku :- ya mak...
mak:- nanti balik jgn nak menyinggah mana2 nah..balik umah terus ..*mcm mak tau ja plan aku nak ngelat nieh...
aku :-InsyaAllah mak...* coz x comfirm lagik kan...hehe
mak:-hurmmm...
aku: -x apa lah mak nah..doa ceq sampai ngan selamat noh...* cepat2 aku potong..tau dah yg next tu nak tanya bab len...ehhehe..*maafkan anak mak nie ya..

hehhe..perbualan yg dipendekan cita..padahall bnyk lagik aku duk bergosipp ngan mak...* x leh nak cita kat sninimm coz terlaluu privacy...

tujuan cuti kali nie..sebenaqnye nak attend wedding my cousin..kat Yan...muda2 lagik dah kawen kan..baguihhh betoi...ahaks..alhamdulilah...
hope..x da lah soklan2 yg aku x mo jawab noh..T_T....*eee gerunnnn ceq~

task yg aku kena wat 3 day b4..kui3...

1)-


service keta...
2) mandikan se kechik nie...

sekali2 aku merepek..cm lah owang len x balik kg..hahah T_T
ok..selagik kita ada owang tua *parents  kat kampung nuh..balik lah menjengguk ..bahagia kan depa nie dengan apa usaha daya yg kita mampu...
p/s...balik sbb windusssss ...hehhee..ok
adios...


tata..my sweet home..ahaks..


No comments: