Thursday, December 23, 2010

gut news!!!!



wawawaawakakka... sebenarnye gut news nie dah bnyk ari dah ponn..dengan kata len..dah pon basi..tp still best n happy bila aku dapat tau!!!...ahaks

my best fren "wany" dah pon "positipppp"......tutttt...
hehheheeh.

aku ase baru lagik aku attend dewang nya wedding tup2 dah pon....
hua2..dah nama pon rezeki..so kita harus "bersyukur"!!

wedding die on oct tis year!



biasa lah yg nie sket2 nak interprem ...hua3.

suka dah tumpang bahagia 4 my bff..hehhe
aku lak x saba nak tungguu owang baru .T_T
wany lak bgtau die dah scan her baby..so far x de masalah ...(alhamdulilah..)
then die rase sket nervous..
advice aku kat die.."biasa lah tu mula2 jerk..lama2 nanti ok ler..saba ye"..hahahha kelakar lah pulak..mcm ler aku pernah pregnant...*ada aku kesahhh:"T_T



masa nie aku bercuti di penang ...jupa wany after 2 month..ahaks..dah nampak sket perubahan..cewahhh...
apa2 pon tahniahh ye wany..
x bnyk sgt berjalan di penang..coz mcm x cukup masa...ahaks..




No comments: