Monday, December 27, 2010

KeLja MOOd + HOme Sick

semalam puas gak aku duk mencari sumber2 inpirasi nak join da course photography..tp bila dah bnyk sgt ..pening lak dah..suma offer yg terbaikk punyos..




last2.."len kali lah..."
tp hurmm azam new year nieh!..kena wat something new..cewahhhh...koya minah nih!
stop nathrah!...
usaha dulu baru ler nak tgk yg next list azam ang tu ya!


aku x tgk just nak list..
leh x?hoho *_T


1) lense 50mm - i have get it ..
2) insurans prudential kasi jalan dulu!
3)biz tudung ang tu nathrah....kasi gedebus..nie x ..asyik delay jer..:P
4).......kumpul wet byk2 
5).....x mo dah malas study!...g class x nak ponteng2 dah..
6)....diet ?...kah.kah..yg nie aku ase payah kot..tp leh jerk kan..kan....(LEH MAKAN BNYK LAGIK!)




nie gambaq sengaja ambil dr belakangg..coz nak kasi nampak kuwus..kah..kah..padahal side len..tudiaaaa



target by da end 2012 ...dah leh wat suwat tukar balikk UTARA noh...


hasil dr menilik kat cik gugel T_t


banggga nie nanti nak suh ketua jabatan sing suwat tukaq aku....cmm na lah agak reaksi muka aku waktu...


hahahhaa.koyaaanya minahh niehh!!...


tp setiap ari tu yg aku pk..coz aku ase setiap owang kena berubah menjadi yg lebih baik dr ari nie..dan x salah kita cuba benda yg baru if benda2 tu leh dtgkan kebaikan kat kita n owang lain..cecehceh...*ni ayat skema sekejap sambil aku duk taip nie aku duk tepuk2 pp ni...coz ase mcm "iya ke aku niehhh..."


sampai bila kita nak di level yg sama jerk..kita just tgk owang len berubah dan berubah..kita? just duk tgk jam..pastu baru nak perasann "hrumm jap je kan dah nak 2011 kan , x sedar pon " or yg lebih dramtiknye "eh dah tua aku upanya" oh no no ..x mo mcm tu ya..x mo..kah..kah..x mo tua! ade lak mcm tu!.







6 comments:

miss miera said...

gud luck sweet !!!

miera pown kene cari azam baru ...
oh , tidak ... hhuhu

aima in luv said...

gud luck ya,,, aima blogger kedah membalas kunjungan...

cAmca Dan GArpu said...

tengkius aima..ahaks..4 u 2..gut luck noh..hehhe

Kembara Perantau said...

camca gud luck dear....i will be ur permanent comment...pls open ur yahoo mail..i was sending something...

Wahida Nasution Thakhrim said...

good luck dan all the best!! (^^)

an nur said...

wahh. baju kurung pink uh. u're cute lol!!