Thursday, December 30, 2010

sawadika...!

lama gila aku x jupa member sowang nie...padahal duk bangsar jerk..keh..keh..cmm ler jauh sgt..*kalau kentut pon leh bau *..T_T

bnunyiknye mcm nieh.."cik nath jom g bangkok?"..hohoh..bulat mata aku nieh...cik cma ckp dlm bulan march nie..hohoh...best..best..plus dia ckp lagik just only rm 1k jer tau..included flight ticket 2 way !...4d 3 n..by air asia..ceh..ceh..bila lak air asia suh aku wat promotion lak nieh...?T_T

bunyi mcm best kan..tp tu lah..sumanya libatkan cost lagik!...wawaaas..
tp duk ligat pk lagik nieh..sbbnyer nak shopping+ makan2 ..nak beli some gift lagik kan.mau kena extra  1k..uweks

dan yg paling penting...ceq kena dptkan 50mm tu dulu..dah xleh dah..
.selalu ja 50mm tu mai dlm mimpi ceq nieh..*psstt ada sapa kesah ka?"/..hehehe so x leh lagik g bangkok!...



so abaikan dulu pasal g bangkok tu noh..cik nathrah ye!...

bila tgk pic2 kat thailand nie ada yg best..then ada gak yang....



 goreng masak kicap....hehhehe..

wat sup pon sodap nie kan..hohoho..


so meme kompem lah...x mo p!...ahaks..
bnyk beza kan ngan malaysia kita...

5 comments:

idAti mALek said...

kesian ular tu kena bgkus pala dia ngan plastik.

bukan photographer said...

errkk..cmne bleh sesat ular kat org jual sayur??ke ular tu pon pelanggan??haha

Mr. Swift said...

Selamat Malam!
Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog IDE pula eh.
Oh btw entri ni memang syok! Nice!

P/s : Tutorial 100% Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

kema said...

alamak..sy dh nk pengsan dh tegok ular tu...kat saner mn pun mmg jual ular ker....geli...

Fatul Akrul Ramli said...

kalau dok cheras, kentut boleh bau tak??