Sunday, December 26, 2010

Lepas GeraM lagIK..

assalamuaalaikumm...
ce ce ce.....tetiba niehh mood baik ..ahaks..ari nie mood aku nak update blog nie berkobar2..ahaks.coz rasa gerammmmmmm sgt pada en elmo sowang nieh!!!!...


sebab die lahhh aku dok Umah ..menatap lappy nieh..tgk Tv..tgk dinding Umah...makAn pastu tido..ternak lemak2 yg sedia ada bertambah2..penimbang tu ponn satu!..asyik nak menipuuu aku jerk.,aku timbang ler masa bile ponn..asyik nek 1kg..x kan ler makan n.c sepinggan ,kfc sket,ayaq 1 jag..leh nek 1kg...kah..kah..kah..
*tension ke pe minah nie*
ok
ok
dahh..
stop nathrah!...merepek over!..


ok berbalik pada kesah bengang yg teramat niehh... td aku try cool kan diri nieh! dengan istighfar bnyk2..alhamdulilahh berkesan dowh...x caya try !..


nasib bek jugak ler my sis ada ..leh lah jugak die denga luahan x puas ati aku ni!...sambil ngumpat2 manja pasal en elmo nieh!..*manje ke??geli tekak lah wehh...


leh lak en elmo sms + call mcm xdak apa2 yg jd!..
"eh nyayok ka apa mamat nih"??? x kan nak kena bgtau suma alammm sambilll hempuk lovely monster blue die tu ngan kasut size 7 nie kot!!>> sambil jerittt....
"wehhhhh sy tgh marahhhhh ni tau x??"!!!

1 comment:

♥ LULU ♥ said...

hehe...sabar2..
nak kene en elmo ni..hehe