Tuesday, December 28, 2010

location menarikk nak wat pre wedding?

best lah bila jenjalan ziarah blog2 kekawan len nieh..comel2 belaka..ade yg hidang info yg menarik..ase mcm x mo balik ke blog sendiri dah..padahal buka blogspot nak update benda. lain..ishhh *kena halau ke baru nak balik?.LOL


ok
ok
...bnyk gak yg kita leh ambik jd guide line bila kita ziarah blog kekawan len..tu termasuk kita ziarah blog yg sedia ada femes tu kan.. blog yg femes nie x sempat nak melayan tetamu coz die bz ngan ziarah beratus2 dlm 1 masa yg sama kan..so x pe..sy faham...T_T..cehceh...:P

pe lah yg duk melalut nihh..
ok
ok
td my cousin da gak tanya dia nak wat  wedding banner ..tp ari tu aku dah janji nak wat pre wedding for 2nd time ...tp lom masa yg sesuai lagik..alasann ceq  "sibuk lah "...*sibuk ke?sibuk tidoq!...

dlm duk pk2 nie ade gak aku terasa nak wat pre wedding tu kat melaka..
coz bnyk yg aku tgk pro photographer bnyk ambik kat melaka..best2 jerk..
bg aku yg mula2 berkecimpung dlm bidang nieh,..mcm nak try gak la..plus melaka agak dekat ngan umah..

tp yg 1st time wat prewedding depa nieh ..lokasi kat taman botani putrajaya..





melaka bnyk tempat yg best2 kalau  nak wat classic picture..eheks..mcm ler terror ambik gambaq* ade aku kedah! LOL


nie tempat yg aku wajib ambik kalau jadik !..comfirm ahaks




yg nie comfirm lahh..ceq akan ambik nanti kat sini!..


yg pon sama gaks.bnyk dah idea nieh!>.

ok yg kat atas nie sket jerk...tp b4 tu..aku lak kena pikiaq tuk depa niehh nak pakai yg sesuai..cewahhhh..saje jerk nak wat kelam kabut padahal....biasa2 ja..hahha.

hurm...

kaler ni mcm ok jerk kan..coz kalau both same kaler mcm dah biasa sgt kot..ahaks


hehe...x saba lah asa nya aku nak ambik pic depa tu nanti...asal aku lak yg excited nieh?ahaks..



12 comments:

hiro said...

jom kawen..hha

PeNgEmiS dUniA said...

lawal pic kt sungai tu !

@mi_RuL said...

nice pix....

ANATI SOKI said...

gmbar cun gielr!!! terlbaiklah!

ANATI SOKI said...

anat fllow mellow cni ye

ANATI SOKI said...

anat fllow mellow cni ye

cAmca Dan GArpu said...

hoho..suma jgn salah faham ..pic yg sungai2 yg cun2 tu hasil cik google kita ya..pic yg pre wedding tu jek yg betol hasil nukilan..ahaksT_T..pstt jgn marah..n tma kasih for comment ya..

bukan photographer said...

cantek la gambar pre wed 2

|AiNa| said...

uwaaa...nk kawen!!!!hahaha..
sy follow awak ye dak cute.. :)

anishamzah said...

rasa tak sabar nak kawen kan? hehe

ardinihumaira said...

^__^

terima kasih kerana sudi menyertai segmen pembaca bertuah di ardinihumaira.com. sempena dengan penutup tahun 2010 dni berbesar hati menyediakan hadiah untuk kesemua penyertaan sebelum 28 hb disember. sila emailkan nama, id & url blog dan alamat ke amni_shiro@yahoo.com secepat mungkin dengan subject emaIl "SPB 2010" bagi tujuan pengeposan hadiah. tahniah!


may happiness be around you now and forever!

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMO FOR BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS FOR 9/1/11 IS STILL AVAILABLE FOR THOSE WHO WANTS TO REGISTER!!!
FEES: (NORMAL) RM350 (PROMO) RM295 ONLY!!
LOCATION: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM
DATE: 9/1/11

PM OR SMS TO 016-2128740 TO REGISTER. HURRRY!!!!!!!!!
*ONLY COUPLE SEATS AVAILABLE!