Sunday, December 26, 2010

Rajin TetibA..malas selaLu dah

ok..ari nie kununnn yer lah kan..nak mengemaihhh umah yg kechik lagik tinggi ...ahaks..tinggat 3 jer..tp bila nak menapakk..ada gak lah 3 kali aku stop mcm kat R.n R tu..T_T


 tudiiia nampak x??yg bertingkat2 tu?hurmm..

tp bila bangunnn jerk pg td..lagik mau mcm nieh!


bnyk list yg kena buat.. tp sikap burukkkk tu tetap ada!...


hahaha xde kaitan okes..
suka bebenoor lah tangguh2 nieh!~!!!!!..

bila lah nak berubah nieh!!!...dah abih tahun dah weh..mcm nie gak ke?????
ok
ok
last dah mcm nie..sy berjanjiiii 2011  nantiii sy dah x mcm nie dahh!!!...kah..kah..kah..ayat nie gak ler aku pakai masa 2009..tp tgk!>>>


rumah ade 3 biilik jerk tp nak ngemas nyer eden seorang!..so ambik masa sedikit!..plus nanti akan jupa diary2 lama..surat cinta lama..nak baca lagik plus nak berangan nak flash back cite lama lah apa lah...
kan ambik masa tu!...T___T

cite lama2..bila kita Ingat ade yg menyakitkan ati tp ada gak ler yg leh wat kita gelak sebab maluuu..hohoho







3 comments:

shazlea shayla @ maria said...

oit...ngeri la tgk gmbar mate tuhhhh..ngee

ARJUNA.Inc said...

haha..sies..kalo ade bdak yg tbring cm2 dpn sy..ats almari..da lma peluk2..cubit2..comel!!..geram tol..haha

cAmca Dan GArpu said...

hehe...tengkius ya for da ziarah