Sunday, December 5, 2010

TaKa la..aku BuhsaNN seSanGat nieh~

wawawaa...aku Buhsan tahapp cipan dah nie...aku tgh duk godek2 nak upgrade aku nya blog yg selekeh lagik x cun nie...semestinya aku buka..ceeramoon..ahaks..best tau akak nieh..coz dia bnyk bg tutorial mcm mana nak wat something else yg baik tuk blog kita..ada gak yg tutorial dia aku wat..menjadik..tp bnyk lah jugakkk yg x menjadikkkk. :P

aku tingat masa aku baru dpt..benda alah yg baru nie...aku teruja sgt..sampai balik dr keja pon aku duk belek2 lagik..duk test2..abih brg umah aku jd mangsa...ahaks..aku snap2 ja lah..padahal baru duk menilik buku manual dia...payah gak lah ..ahaks..poyos ja ..
mula2 tu..siap beli magazine pasal slr...sampai berpuluh2 hinggit aku abih..tp masa tu ngan muka x bersalahhh nya..aku bawak balik..last2 dlm kotak ja..hangat2...susu toi lah..










No comments: