Sunday, October 30, 2011

entry basi guweek..

salams..
^_______^

edisi pendek kan cita..
ari tu b/day mellisa..merangkap jiran depan pintu umah  jugak merangkap port gosip @share cite2 basi n baru ..w/pon cite pasal air paip umah aku slow lagik lembab..tu pon leh jd isu kalau on da way g keje..ar mana nak cr neber mcm tu?ehhe
ish3..
( panjang juga mukadimahnya ya) ^_*
ok...mcm ni..si mel ni dah pon nak kawenn uolls.awal tahun depan,,so xde dah neber aku yg leh aku ajak wat benda yg x logikc!heheh! then mel ni akan migrate somewhere soon.huhuh sedihh sob3.

then baru2 ni kitawang plan la h/out nak belanja si mel ni..lagi pon xde idea nak kasi hadiah ape tahun memandangkan en tunang mel dah kasi hadiah2 yg menarik !
*ada kena mengena ngan hadiah kami?
..
last sekali bnyk2 tmpt kat KL tu..leh pilih IKEA je nak g jenjalan..adusss..kununn lepas tu plan nak tgk movie bagai.tp hampeh! berjalan dlm IKEA tu pon dah berjam2! ^___^ (sian mel)

sebelum k/owang gerak g ikea..k/owang singgah nilai 3..mel nak tgk or usha door gift ..

nie memang theme mel @fav colour humm

my dream car..hoho


dah nak ujan masa ni..tp gagah jugak

yes~mrs wanna be..

kami gerak dulu lah ye..bye3

biasa lah kalau kt trafic lite x buat apa2..
bosan  kan..

test mata juling2!


biasalah berlakon! ^____^

kdg2 geleng kepala gak la..
hehehhe






si farah ni..1st time la kami h/out sesama mcm gini sejak2 dia pregnant..


ye lah..kami ber-3

siapa yg pregnant nih??hahah


jgn over nath!

muka bila dah kenyang ^__^^

yeah mel dengan style tersendiri bila makan

jom balikkk
ok lah kali ni je entry basi sy buat masa ni..jupe lagik di masa sy asa sy rajin sgt buat entry basi2..
asalamuaalaikum..



Friday, October 21, 2011

suka la kan..kalau benda tu jd lebih baik n baik!

salam..
^_______^

entry x berkaitan dengan title di atas! wadusss
ayat yg tunggang terbalik menyebabkan aku dlm keadaan bermasalah semalan! muntah ijau gak bile mana ase cm x logic tanya n tanya..(masa tu laaahhh idea langsung kontang!)
tp suma dah ok..
alhamdulilah..
tp kdg2 buat aku fikir ...
"x patut lah aku ade kat situ .."
menganggu kedamaian yg ada...or aku menybbkan tambah lagi serba salah..
tp harap suma ok..maaf ya ..sy x sengaja..ngeeee
ok..bye3

Sunday, October 9, 2011

itu kawan bukan sahabat namanya

^_____^

salam..
entry yg agak emosi tuk ari ni..
sila abaikan kalau x berminat!
aku harap 1 ari nanti akan ada yg buat si "kawan " terjaga dr bayang2 si "kawan " tu sendiri..
berubah lah wahai si "kawan" ...
yes!..
sebelum ni dah ramai y bercakap pasal si "kawan " ni yg agak pelik..+ akan sakitkan hati owang sekitarnya jugak..(dlm diam2)
aku x kesah pon pasal tu sbbnya ..aku ase si "kawan "  x buat salah pon ngan aku..
tp hari2 sebelum dan hari ni..aku nampak ada something yg si "kawan "  buat..
aku x percaya..
aku leh menitis air mata ari ni hanya sbb si "kawan"

yg penting nya 
aku nyesal nangis sbb si "kawan " ni..

may b entry ni mcm childish sket..tp aku hanya nak bercerita..
si "kawan" ...
cukup lah ....
bye ...asalamuaalaikum..

Tuesday, October 4, 2011

esok tu lah hari nya~~ yg aku tungguu (kununnn)

^_________^

salams..
berbalik pada cita yg asal aku nak bercerita..td ptg aku ada jupa sowang doctor~ perut dia buncit sgt,(sah la dia dah kawen )fakta owang ramai ya..plus doc tu hitam manis..
suara lembut lak tu..
x bnyk cpk pon...bagus! tuk owang yg nak ambik ubat  cm aku! tp kesian kalau patient tu sakit teruk sgt..( kesiann )
dia x bnyk tanya..(tick)..jenuh aku explain yg aku sakit..siap buat muka sedih lagik...
tp doc tu selambe badak menulissss list ubat yg aku kena ambik!
wahhh bagusssss sungguhhhh ya kamooo
selalunya doc len akan tanya
ya ..apa lagik sakit? (kan untung dia kalau aku ckp aku ada sakit yg len lagik?) ni x..terussssssss ckp ok..
awak boleh keluar..
sadisss sungguh lahh cliniccccc tersebuttt !!!
upanya doc tu nak cepat...(hampehhhh sungguhh ) dia x abis lagik mee kari kat kedai apek sebelah tuuu...
len kaliiii jgn harappp aku jejak lagikk cliniccc sungguhh sopan tu!!
asalammuaalaikum~

Monday, October 3, 2011

jgn letak harapan yg terlalu tinggii~~

^______^

salam..

entry basi dah leh buang dah jap g~

walaupun sy rase tinggii...( cewahhh tp takot rendang dengan lemak2)
tp berangan tu selalu je yg tinggii2 yg rendah suma mimpi...(ayat x le tima nih)

cantik gak la kaler tuning2 ni ^____^



wah..!!!

comel gak yg polka dot mcm nihh



yg ni paling eden suka!!!!
yg nih lagik lahhh....mana nak dapat niii



slow plus lembab kalah siput sedut!..( ada beza?)

^__________^

bukan nak mengata tp nak bgtau!!!
bayarnya tiap2 bulan !
tp hampeh!
payah nak sambung entry koya2 ( maksudnya berangan ya kawan2)

Sunday, October 2, 2011

mak..bnyk nya dosa sy kat mak..ni warkah tuk mak!

^_______^

salams...
entry yg sangkut sket2 je..ngan title kat atas nunn..
intro ni mcm ni ha
ptg yg  indah menanti ujan yg x ujan2 lagik nih...aku buat task yg x bapa nak jadik lagik..
tp ok lah..try2...
jadik cm nih..

ha..
ni asal pix budak kechik tu..

aku sedar yg mak memang jaga si kechik ni dengan baikkkkk sekalii coz pp si kechik ni dah 2x kakak dia!
syabas mak..
nasib bek aku x stay ngan mak..
gamaknya lagik 10x budak kechik ni asanya..
hahhaha koya kuwuss dah nihh!
(sila abaikan pembiakkan lemak tersebut)
mak  jugak yg x besar2 nih..
mak..
baiknya mak layan cucu2 mak nih..
kadang jelez ngan niece sendiri coz dewang dapat layanan 1st class.
aku?
humm 
dapat gak ..tp masa demam n jatuh motor !
^____^
at least penah dapat lah..
tima kasih mak..
aku tgk mak masa suap susu botol kat dak2 ni..
mak senyum je sambil tgk keletah cucu2 die 
dah la kena bangun awal2 pagi buat susu..
siap tolong peganggkan lagik botol susu tu..
walaupon si kechik ni dah pro sgt dah ngan botol susu dia!
kadang2 geram aku tgk..
aku sound selamba je kat mak..
mak x respon pon kat aku..
maknanya 
"dlm ati mak..ada mak kesah?"
aku selalu gak ckp ngan mak cmm ni..
"mak..nanti anak ceq mesti mak x syg mcm ni kan.."?
pastu aku tgk muka mak..
"x lah..sama ja.."
tp masa tu mak terasa ke ar?
kdg2 aku n kakak n adik cite pasal  perangai mak aku yg kdg2 selamba n terlalu merendah diri..
n benda2  lucu len yg mak buat
boleh gelak pecah perut gak sometime..
tu jadik topic yg kami selalu  kongsi..
tp kalau mak tau
agak2 dia kechik ati x ar?
tp kalau ter "kata "sket pasal menantu dia..
mak x comment langsung..
then kalau terlebih..
air muka mak sedih..


sila abaikan apa yg sikechik tu buat..
nanti kalau rajin aku sambung lagik pasal entry ni..
aku nak call mak..
*aips bukan nak beremosi lah..
psstt nak tanya mcm mana nak masak keladi asam pedas tu..
bye!



Saturday, October 1, 2011

berangan je keja ko eh!!`

^______^

salamss....

gendut2 lemak aku ni duk membakar bila mana aku sedar yg aku skrg x lah sekurus mana yg diharap  pon..( ayat ni memang aku berangannn :p sila abaikan)
ok balik cita asal...
blur gak skrg ni sbbnya aku nak kasi nama pena...( pena?kelakar gak nak sebut pena nihh) ^_^
tuk aku nya photography..(tetiba semangat nak wat photography..ehehhe..aku ada job feb 2012 )
so skrg syok lak asa godek2 skill photographer len yg lagik  terror  lagik hebatt..wat aku teruja ! (ayat ikhlas ok!)

software yg aku wajib ada!
website sendiri! ( ni harap jgn muntah ok) list dulu je..ahhaha
n my engine..
50mm..
yg 2nd murah gak!
ok lahh..
wide angle lense
tp yg ni mahall rega nya..
so kena gila2 dapat job baru asa ringan sket nak beli!
*mode= berangan tahap gaban ^_^


Monday, September 26, 2011

ubat kepada ....

^_________^

salam

seperti biasa...sejuk jugak la...

tgk benda alah nihh~~~




yg ni cute kan ~~tp
kalau dah masuk kat eden??
hahhaa..aku leh bayangg lemak
duk joget2!


aku suka lahh ~~~
tp dah on da way!
tunggu ya

Friday, September 23, 2011

tiap2 bulan kan gaji...

^____________^

salammm..

mcm pelik sket bila nak taip nih!
"gaji"!
nanti hupdate len~~bz sket..kununnnn


Sunday, September 4, 2011

nak mcm owang lain gaks!

^_________^

salam raya..

hhohoh..dah raya keberapa dah nih. cik camca baru  terhegeh2 update!..best lak tgk owang lain update raya..
x berapa raya sakan sgt tahun ni coz cik camca sampai kg pon dah pagi raya..mlm raya kat highway..boleh tahan meriah jugak la..huhuh(^_^)..baru lah rasa 1 malaysia..semua bangsa cik camca jupa kat Rn R!

target awal akan sampaii sebelum solat raya~~yes! berjaya~~tapii tu lah..gegar "si kechik" tu kat highway! kesian lak cik camca ase!tp dah nama pon raya ..gegar ke x ..tetap raya!

ok lah..x mo lah kan ..duk mereban kat sini banyak sgt..

ni ha..