Monday, January 24, 2011

dah lama x merepek kat sini~

jadik blur jap..apa lah aku nak merepek ari nie..g pon da lama jugak aku x update apa2 kat sini..g pon aku xde idea sgt..x mcm hot blogger yang len..yg memang gempak dewang nya update!..aku suka baca..best!

hurmm 2,3 ari nie memang aku sibuk sket pon then da dapat 1 penyakit ..

susah gila aku nak tido!

dlm kol 3,4 am baru leh aku lelap..

ada pagi tu aku dah terbabas then lewat g kija...

gilo arh..x nah aku mcm nie..

so aku ada terbaca 1 petua cara nak dapatkan tido yg lena...

[1] Sejam sebelum anda nak tidur, minumlah dua sudu makan apple cideryang dicampurkan dengan satu sudu madu asli dan setengah cawan air.

[2] Ambil 10-12 biji kurma cina dan sedikit biji manjakani. Rebuskan kedua bahan ini sehingga mendidih.

banyak lagik upanya...
aku tgk kat SINI..hurm bnyak gak info yg leh kita apply..



2 comments:

Cik Tqah said...

Cik Tqah letak kepala kat bantal lena je.. haha

cAmca Dan GArpu said...

hhahae ah ye ke..bagusnye kalau sy mcm tu..hohoo