Sunday, January 16, 2011

jupa cik cma!....

hari nie kena kelja weh...


hurm gara2 tgk cita khurafat smlm..aku balik sowang2 dr m/valley ..takot pon ada gaks..ahaks..sket2 tgk belakang..sket tgk2 belakang..kunun...duk terbayang tgk cita td...





ni ha...eeeeeeeeee!

dah sampai umah aku teringat pesan owang2 tua.."sampai umah lewat2 mlm jgn terus masuk umah"...

aku lepak dlm keta..aku baca doa sket2..then masuk umah baca ayat kursi..then yakin!..

cita khurafat tu bagi aku ..ok lah jugak...tp yg x bapa nak best..nya.mentang2 ler cita antu..jgn ler bnyk situasi dia asyik gelap jerk..contohnya..dlm hospital..gelap memanjang...
aku denga ramai yg duk cit cat kat belakang...
"hospital x baya bil..."
nak tergelak pon ada gak...
dah memang pon cita antu kan..kalau nak tgk cita yg happy jerk..tgk cita len la der!..
tp antu dia tu memang takot lah sket...
*ceawahhh takot sket tu."T_T

tgh tgk cite tu aku dah terbayang ..mcm ne aku nak balik jap g...aku duk pk gak h/way mana aku nak lalu jap g...ye lah aku takot ...

pas abih cita tu..aku dah tekad nak balik..x mo dah window shopping..nak sampai awal!...

kununnnnn...

pas abih cita tu..lupa dah cita tu..hahhahaa...

aku jenjalan ngan cma..g mamam dulu ...

lama aku x gosip2 ngan dia...

ahaks...

tp dah dlm keta tu...mcm2 ingat!...ishhh...









 lapaq nie!..tp aku sempat lagik!...















bye2 cma..ceq nak balik dah!,,daaaaaaaa


1 comment:

mary ann ;) said...

hahahah..best kan cite tu..even bdk lelaki pon boleh mnjerit dlm panggung sebab terkejut..hahaha

tp bila da kuar panggung, xde pon nak fikir sangat..hehehe