Thursday, January 13, 2011

temujanji

dah call cosway pasal makeover tu...done!..tis sat kol 12..ahaks..aku nak tgk sgt apa lah nak jd bila dah kena make over nieh!...ahaks...*jgn dah mcm badut dah!....
tu pon sbb terbelanja melebihi had last month..tp tu bukan barang2 yg aku punyo..aku tolong belikan just guna id eden..aci doks mcm tu??
tp ok lah kan...*sedapkan ati sendiri...




x nah try so why not kita try benda yg x nah kita wat...tp benda yg baik2 jerk lah..okes!..


kdg2 kita akan pk apa owang ckp..ape owang pk pasal kita...??tp bila kita syik pk jerk apa yg owang pk n kata..sampaii bila kita nie maju??/


betol lah iklan petronas tu..
"kekuatan kita terletak pada hati"


cewahhhh..iklan petronas lak tetibe..


ok temujanji ngan prudential pon dah!..20 hb nieh okes!..


cewahhhh azam tahun baru nih!...


kita kena cabar diri sendiri~..
xde sapa yg akan tolong diri kita ..selain kita sendiri!...
kena tahu pontensi diri...P/s tgh pk nie apa lah pontensi diri sendiri LOL
napa owang len bolehh ..?kita x leh pulak??
jgn pandang negatif kat owang len ...tu penting!..
selalu jerk kena pk yg baik2 pasal owang sekeliling kita...coz bila kita asyik pk negatif pasal die..akan wat kita ja yg sakit..wat apa?tarak untung woo..
jd kan kita yg terbaik untuk diri sendiirii...x yah susah2 nak wat terbaik tuk owang lain kalau kita x mampu nak wat terbaik tuk diri sendiri!


p/s monolog tuk diri sendiri jerk!



aku baru belajar terapi niehh untuk tido lena sepanjang mlm..coz ade gak sometime susah gilos nak tido..

*kita kena maafkan suma owang sepanjnag ari kita lalui ari tu...
walaupon may b susah  nak maafkan coz die wat benda yg memang x leh blah..tp kita ade untung ke?
asal aku nie asyik sebut untung2 jerk nieh????mata duitan betol!..lol..

bnyk lagik ler yg leh kita wat selain layan perasaan marah tu...cewahhhhh ..kena time x marah leh la kecek gini..time tgh marah gilos2. ??ahaks..

kita kena ingat,suma owang x sama ...kita x kan leh puas kan ati ,,,,gembirakan ati suma owang....so??
kita kena puas ati kite dulu..then gumbirakan ati kita...InsyaAllah..tempias gumbira kita akn jugak mengumbirakan ati owang yg dekat ngan kita...x caya ..try!

lets say..kalau kita moody...then x puas ati something..owang sekeliling kita pon akan dpt effect die walaupon x bnyk...x benst kan mcm tu...
hehhe..oleh yg demikian..cehhcehh mcm nenek kebayan membebel...
kita mula lah dengan langkah yg kechik dulu...jgn terus berlari...
then betol kan niat kita ya...
apa yg kita nak sebenarnya???
Allah tu maha Mengetahui..kita kena yakin padanya!....
go go....
jgn duk kat takuk lama ye ....kita kena berubah!...
masa tu x kan tunggu kita!~
tu suma owang tau ler...pang sket!...
just nak remind!

okes jom kita g kije yahhhhs...!
...

daaaas...

No comments: