Saturday, February 26, 2011

done! 1st step!

okeh!..lipat lengan baju nieh sket...tgh bengang gak skrg!..mana x nya! aku benganggg sgt dengan owang yg x reti nak beradap kat jalan raya nih !..dia ingat kete die tu best sgt ka???arghhhhh...

aku kelam kabut bg die jalan..kete dia cmm lajuuu gila..bila aku tgk dr belakang..dah ler aku ade exam ari nie!..kena cr sekolah lagik!..plus aku x familiar area KL ..nasib bek ade GPs si elmo..aku bedal!>>anyway thanx ya! ...(*tudiaaa mereban aku terlalut)
ok balik cite td..ok..masa kejadian..*cewahh mcm nak melapor kat polis je..*DENG

aku drive dlm 110 je..coz aku takot ade speed trap!! kat area2 tu meme selalu doh!..then aku pakai lane tgh okes!!lane tgh!...yg lane kanan tu lengang ..xde bnyk sgt kete..pas tu ade 1 kete kaler kuningggggg!!!! yg bg lamp kat aku dr jauh!!>.pe ke hal nya dia ni kan!!!.???nak cepat g la lane kanan tu>>>>ang nak lantak laju pon ikut suka ang la..lane tgh nie gak ang nak tunjuk otai noh!..arghhhh....tensionnn..masa tu GPS x detect lagik sek men.st joHN ..aku takot lambatt je..aku nie terkedek2 la g lane kiri sekalii...dengan rasa kechik nye kete aku kat H/waY tu..tp yg BENGANG kan aku...lepas die potongg...aku ingat die nak lajuu gila bapak la..upanya..hampehhhh....leh lak dia terkedek2 kat lane tgh tu balik....arghhhhh.......aku potong die la balik then aku ambik lane kanann..coz aku x mo belakang kete die!..menyampah dah nieh.. (cite mcm iye iye je kan..T_T

ok..x pe la ..aku dah potong die..tp yg bengangg nye...aku duk menten da balik die leh lak duk cucuk2 angin kat belakang...arghhhhhhh...menciiii la aku mcm niehh!!!
pas tu ide jahat aku tetiba ja ada..hahaha....aku terus slow gila...sampai 40 kot aku menten..hahhaha..die may b bengang kot..die terpaksa potong aku balik..hahhahhaa..sambil die turun cermin kete die..then kami saling berpandangan ( haha..jeng..jeng..)...

die sowang "perempuan".....aku x faham motif si gadis tersebut...T__T
seyes..aku x kenal die!...

ok dah ..turun balik lengan baju aku nieh...
DENG!! mode baik...
aku dah setel ambik exam basic takaful td..alhamdulilah..selamat sampai dan soklan dia tu..hummmm agak aku x faham!..(mana nak faham,stdy nya x!)

aku keja mlm nie weh....owang len suma sedap tido umah..aku ??arhhhh..sampai bila la nie...??
saba ye..
saba ye...
* utk tenang kan ati sendiri
next year..minta tuka balik kedah noh!!1
yes!! x saba aku nak wat surat nieg!!!
yeyeyeye..aku leh stay kat kg aku !
ok lah..daaaa..

1 comment:

♥♥ eija ♥♥ said...

hai camca,,

ja dah follow thanks yea....