Friday, February 25, 2011

hutang!

waaaaaaaahh bnyk gaks yg aku hutang kat blog nie..da lama gak aku x update nieh!..bnyk yg nak aku sumbat dlm nieh..!..wasssssssss..

ok..mula2 aku nak upload pic masa wed cousin aku kat kodiang!..bnyk juga..tp x kan suma nak upload kan..melampauu la tu nak interpremmm ponng!..T_T

dah lama gila wed dia kan..tp ari nie ddah masuk 2nd h./moon dewang dah pon

hhehe....aku masuk keja selepas wed cousin aku tu..(*almaklumla sama tmpt keje*)..penatttt aku nak menjawabbb soklan yg muak aku denga!
bunyi nye mcm nieh..*deng!!!! ("nath..geng yg sowang tu dah selamat..ang bila lagik?")!!!
aku wat2 x denga mula2 tu..hahha..
skrg nie aku bg jawapannnn mcm nie ha.."(tunggu kad ja noh..InsyaAllah)",..ayat cover baikk punyosss..
dulu mula2 dwang tanya mcm tu aku jawab dlm malu2..hehhe*kununnn...padahall mcm nak cekek je owang tanya mcm tu...

may be dewang care sgtt kot..hahhaha..*think +ve ye kekawan!

elmo biasa lah..akan suka la kalau aku cita pasal ni kat die!..arhhhhh..*gedebuss aku tumbuk muka die!.."*gambar die je la..hahha

ni lak cita pasal mak aku yg tercintas lagik comel nieh!!!>.

aku call ja nak tanya pasal washing machine die yg antik lagik berjasa tu..coz mak report kat aku..owang gaji die osak..dah bnyk ari da basuh baju dengan tangan..huhu..kesian lak mak aku nieh..so aku faham..ehem2..

then aku ckp ok..mak nanti mak collect setiap owang dr kami 100 hengget ja. noh..mak jwb.."memang pon"..hehhe
comel la mak aku nieh!...

dah ..aku ingat pasal tu ja..upanya ada agenda len jugak dia nak tanya aku...patut la aku asa nada mak mcm jeng..jeng sket....

mcm nie soklan dia.."hurm x dak berita gembira lagik ka?"ar..?
silap aku ari tu aku dah tunjuk elmo kat mak+ ayah + kak na+ kak sue..= suma ahli family aku time wed farah!..
silap ka??bila aku ckp silap..elmo agak terkecik ati....

aku ckp mak..hum tunggu ja mak noh..
mak akan mula lec class dia..huhuhukkk..aku tension gak nieh!...
aku faham keadaan mak..wisau pasal anak dia...yg tinggal sowang2 kt sini..
aku dengaq je la..jg ati mak tu!
 ok la..layan je pic kat sini..

ok da

masa nie kat mesjid..akad nikah!..

ambik berkat..heheT_T

jeng..jeng..debo sket 

tara...

side pengatin  "lelaki"

pengapit terjun!..T_T

4 comments:

Cik Tqah said...

yer la..da kije kene la tlg mak kan :P

ardinihumaira said...

pengapit terjun yang comel ;)

cAmca Dan GArpu said...

cik tqah :yes u r rite dear!..hehhe suma nya dah selamat di collect...heheh

ardinihumaira:- cun?heheh..dah makan lom?cewahhh nak banje nieh>..

*wink* said...

cntk laa ur cousin pnya bju..btwn....sgt2 suka cra u pkai shawl..nnt ajq k