Wednesday, February 2, 2011

selamat kah aku weh?

ho..aku blur jap mcm mana nak update blog aku nieh?boley???
hurmm bnyk gak yg aku nak cita..tp bnyk sgt la pulak..*pang kang dak nathrah nieh!

sok aku gerak balik kedah lagik..leh katakan setiap bulan aku balik niehhh...parakkkk gak weh....huhuh
x kesah la...kan nak wat cm ne my cousin wedding..tp aku asa ralat gak..coz da same time member aku gak kawen 5hb 2..kelantan lak tu..jauh gak.x sempat aku nak bertandang..cewahhhhh .cm ler kita tu penting !UWeks

baju pengapit eden ..hohohoyeahh..kaler purple gelap sgt lah pulak..nak wat cm ne aku dah terberkenan kaler tu..hoho...wisau x match ngan pengapit lelaki jer.. x pe lah..kan..kan..dah sape suh aku cr sendiri??
*tetibe je aku nak emo..apssal?

3 pasang baju aku kebas baru2 ni..ahaks..sian elmo...saba ye...
hehhe..bukan selalu kan..kan..

ok nanti aku udpate lagik  pasal wedding tu..x saba gak aku nak balik nie...hooh

bnyk opismatte aku nak kawen tahun nie..aduhaiiii..jenuhh lah ceq!

next month ade lagik member aku kawen di kedah jugak..12hb 3..aku offer nak ambik pic dewang..disbbkan si "he" tu member baik jugak ler...so aku jsut tolong2 jer..setakat yg mampu..

nak x nak aku kena balik jugak lagik!yoheahhhhh
ok tata...

2 comments:

ardinihumaira said...

banyaknya jemputan :)

cAmca Dan GArpu said...

hehe..jemputan tuk jadi penyibuk..T_T