Thursday, March 31, 2011

sy NamPak yg Tu...>


sape yg x suka nampak nie kan..
gila ka apa kalau owang tu x suka wet!
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________



kita ada jalan tuk dpt benda yg kita nampak kat atas tu T______T
hehhe
tp kena usaha sket..berkorban masa tu..
tht means..
*kuwang kan tido yg over tu
*kuwangkan masa tenet2..*pesbuk kot
*banyakkan membaca lebih dr biasa
*fokus benda yg kita nak tu bila kita asa down!
*cuba ingat benda yg best2 je kalau kita kerja keras sket...alah bukan 24 jam pon !
T______T kununnnn ..
*cepat wat 1st step tu!
*jgn tanguh2 dah!
*bukan senang tuk senang yo!~
INGAT TU!

Tuesday, March 29, 2011

tenet-teneEt


dlm duk godek2 gamba...tingat la pulak kt BAli..(ade gak weh nama owang tau)

T______________T
promotion...
bila la nak ada lagik niehh..




Monday, March 28, 2011

Telur MAta


hoho....
mau dok mata kita ni bertelur?
oh no no..
sapa pon x mo!
tp bila mata bengkak sgt pon
x elok gak..memang x elok pong! :P
so kalau nak "teriak " pon sila cover2 sket ya
*teriak kat sinii makna= nangis mcm ngilai manja2 ( ada ka mcm tu?)T____T
pstt..cukup!
ni apa motif nihh???
ok
ok
.ada benda yg kita akan asa sedihh terlampauu...
mula lahh nak ckp sowang2..
ni salah aku ka ar?
or salah owang len?
tp bila kita dah terlampauu epy sgt..
kita kena ingat
"akan ada waktu kita akan bersedihh nantii"
so jgn kita terlalu alpha..
cewahhhh...(*tetiba ja kan)
bila kita kat atas..
kita jgn tgk yg lagi atas..
kita kena tgk kebawah..
upanya ada lagik owang kurang bernasib baik dr kita
kita cukup kudrat..
insyaAllah rezeki Allah dimana- mana..

bila kita ingat diri kita dah ada kekurangan
moh kita tgk yg nihh

budak ni mampu tgk je

tgk dan tgk..apa la dlm ati dia masa tu.. :(

 kesian budak nie

 ......

 kalau dekat x pasal2 kena halau

 tgk dr jauhh..tu pon dah cukupp..




motif?= beryukur apa yg kita ada skrg !


ok 
bye
bye


Sunday, March 27, 2011

Aku InsaN lemaH~

ha ade sapa kesah ka ang lemah ke x?
ok mcm nie..aku geram + sedikit marah gak bila  ada owang padang sinis kat pompuan yg x pandai sgt pasal bab2 keta nihhh>>

aku just tanya" bapa PSI nak isi angin "?
 
hamba Allah: eh x kan x tau? dlm 210 kot..

helllooo ada kot2 la pulakkk..mana ada PSI sampai 220 tuk keta yg 1.3 en oitttsss...ingta tayar lori ka?taya lori pon x sampaii aku asa ..

 bila baba tayar pancitt " aku g 1 workshop nihh..aku suh elok2 brader tu tukar or check ade paku ke apa.."kalau ade palam je balik.."eh kakk nie kena tukaq taya terusss nii "teruk dah nie..
tudiaaa"..ingat aku pekak sgt ke sampaii aku x tau kena palam ke apa..check la duluu nie x ..main redahh ja
check punya checkk ha betoii la ada pakuu .."motiff brader??" 

kalau temperature nek?..mana la aku tau napa..1st kalau jd mcm tu may be air kuwang or kering..
pas tu ada la mamat work shop tu ckp " eh x nampak eh fan tu x pusing"? amboiiiii2 ( dlm ati ang nak aku ambik degree dlm bab fan keta nie ka?"meh aku nak ajaq ang pulak)
 boleh mcm tu boley?

tp kalau bab2 nak beli keta 2nd mau lak ang nak tgk keta tu owner pompuan punya dulu!kan..kan..coz sbb apa..
1) bersihh
2) xdak make-up over2
3) almost tip top
4) engine sehat walafiatt 
5)tak dicemari ngan kaler or sticker2 yang meriah2 bagai

ok tu ja..luahaan perasannn~





Saturday, March 26, 2011

POyoS sKET ja KAN~

asalamuaalaikumm~~

aku wisau dengan selera makan aku yg agak melampau~.figure up nihh bila la nak berkesan~
aku ada tanya sowang member aku nie..die 1 tmpt keja ngan aku..
humm skrg dia dah lost dlm 10 kg kot..tp memang berbeza sgt2 la...ishhh...dah siap kena tmpah blazer len da pon..( jelezzz nihhh weh) T_________T

ok pas tu kan aku pon godek2 tanya dia..
"eh ang nie makan just made 5 eh"??
dia kata "gila ang..mana da"
ok fine...
last2 dia bgtau..

"dia x makan nasi dah lama da" then dia pon dah lupa asa mcm na asa nasi tu!
ishh kalau aku x lehh...x makan nasi..
mau ketaq gak kaki niehhh T________T
so aku tanya dia makan apa ganti nasi..
dia makan roti2 yg dibakar 
x makan ikan goreng2!
x makan manis langsung
x makan masin2..
so suma ikan + sayur = semua rebus ja..
ikan tu kalau nak sedap wat ikan stim je..
* kalau aku leh tahan bapa ari ja kot..pastu aku melantak lagik dasyat!
warghhhh...mcm ne la..lemak2 dah say hi2 kat aku!!



Tuesday, March 22, 2011

KELISA vs wajA :)

asalamuaalaikum~~

hum apa lah yg aku nak merepek ari  nie ya>>>~~~

aku ada usha 1 kelisa...hummm..
n waja..
yg mana lah ok >>
coz tuk future gak aku pikiaq nieh>>
1) save petrol! coz nanti percaya lah ckppp akuuu reag petrol akan nekkk !!! so kena ready !arghhhh
2) senang aku nak drive mane2 plus g class
3) service die murah n senang aku nak jaga
4) yg PENTING!!! monthly die murah..kui3..tp waja pon sama gak rega ngan kelisa..tu menunjukkan kelisa tu ok >>
tp waja besar n luas..aduhaiiiii

ok dah ler tu mereban2 sket

Saturday, March 19, 2011

MAssaGe + tips cantik

asalamuaalaikum~~

ari nie aku cuti~ yes C.U.T.TI ramai owang cuti yea.. ( dah jgn nak wat seolah2 ang ja yg cuti ya)..hhehe
hum gila nya aku bantaii tidoq..coz ptg semalam pas balik keja..aku g mengurut..coz badan aku memang asa teruk sgt..may b gak cara tido yg x bapa nak betol kot plus badan agak berangin..( x mo kentut)hahhaha..tp memang best akak tu ngurut...skrg susah nak cr tempat ngurut yang mcm dulu2...yg x sakit then leh lega stress...kunun mcm la stress sgt..(lempang sket)..

best akak tu ngurut..dia wat kat umah je..then murah..hehe..massage dlm 1jam 3o mint just rm 40 hengget je..skrg nie mana nak cr yg mcm tu,.
ahaks..bukan nak berkira tp seyes aku ckp..memang kualiti tu yg penting..
sebelum nie aku ade g urut dekat thai massage spa..
gila punya dia lipat..nak menangis gak aku..tp salah sendiri gak..so x yah nak salah kan sape2..hua..

akak tu ngurut dr ujung rambut sampai ujung kaki..,,..wahhh mcm nak tido je aku asa,..ahaks..

tp akak ni aku solute lah kat die..ahaks..die baru je umo 30 okesh!..housewife lak tu..then die nie baru je grad.tp slim n cantik..kalau jupa kat lua owang x tahu pon die ade anak 3 !..
plus die ni ramah sgt..die leh wat duit mcm tu je..
tp bila aku call die nak ngurut..x leh ari tu gak boleh..coz die ramai client..so leh bayangkan x service akak tu cmm na?
hohoh..aku suka akak tu nya style..
die bgtau apa yg perlu kita pantang..sebagai perempuan...
bagus..tips2 dia suma berguna....
kat kg pon susah dah nak cr mok cix yg massage ...kalau ada pon..kita kesian kat die nak urut kita yg muda ni..xda energy ( cewahh padahak mok cix tu kuat more than ang la) T________T

akak tu juga ada sauna kat umah..so die ada pakej yg lengkap ..tp yg best for bride to be!..kua3..
ok..kat sini aku  nak share sket pasal pantang larang...T________T yg akak tu share ngan aku..

walaupon tuk owang yg berpantang bersalin..( ade lak sangkut paut ngan aku??) haha..just nak share..

1) jgn sekali kali minum AIS..memang bahaya ..kesan nya masa kita agak berusia nanti..memang kdg2 x leh nak elak..betol x? so x pe..minum sket je dan lebih kan air suam....coz AIS kan buat peyot kita ni cepat memboyot..( boroi)..nak cm tu? seyes aku ckp pakai baju memang asa x yakin langsung!

2)lepas makan jgn terus minum air..bia selang dlm 15 mint baru ambik air..tu pon lepas makan nasi ..ambik air limau suam kalau boleh jgn dengan gula..sbb nya nasi yg kita ambik td dah "bergula" sebelum makan ambik buah dulu...."( lepas makan jgn sekali2 ambik teh coz teh akan mengumpal nasi2 td / alkisahnya susah nak hadam)

3)bangun pagi2..kalau kita nie betol2 nak jaga badan supaya cantik sampai ke tua..(ceh2..aku cita2 mcm tu la padahal memang aku x cantik..tp aku nak SIHAT supaya x nyusahkan husband) kah2..kununnn) kita perlu minum limau suam + madu) amalkan setiap pagi..insyaAllah..badan akan cergas + young sokmo!..kah3.

4)makan nasi tu kalau boleh 1x/day..kalau malam lapa sgt..ambik milo "0" + biskut ingat!! milo tu kena kosong je ya!...milo jgn ambik lebih dr 1x sehari!..cewahhh.

4) kalau kite keje dlm econ je sokmo...memang badan kite nie mcm terhidrat sket..plus mcm aku nie keja syif bagai..memang kuwaang minum air ...kita x asa dahaga..dengan itu..WAJIB,..ambik air masak bnyk2 ya..kulit kita x kering nanti..nak elok lagik ambik air yg ditapis..x yah masak..kita dapat mineral2 air tu ya!.
.
5)ok..kdg2 kita memang susah nak elak dr makan makan kari + sayur lemak +atc..tu memang aku akui sendiri..tambah kalau aku balik kg...mak aku akan masak mcm2 "gulai" yg santan dia freshhhhhhh lagik..berkepuk lemak santan tu duk elo2 kat aku!!!!!!kalau balik 1 week..dlm 5 ari tu dah comfirm "kari"+ sayur lemak"..aduyaiii...oleh yg demikian.masa kita nak makan tu kena beringat ya..ambik dlm kuantiti yg sedikit..tp makan pelan2..ikut sunah Rasulallah..kita akn kenyang ..lepas makan tu..break 15mint..ambik air suam + limau panas..lebihkan limau tu..coz nak potong lemak2 santan tu nanti.. dan kalau boleh kita leh ganti santan td ngan susu cair..sedap gak weh..x caya ? try ar..

6)kalau boleh dlm keta or dlm h.bag kita mesti selalu ada air mineral ..biasakan diri mcm tu..nanti kita akan sentiasa minummm air..so badan asa segar n kuwang lapa...

7) kalau boleh kita biasakan diri makan buah + yogurt..fuhhhh sedapp wehh aku dah try ngan epal ijau + yogurt..nyumm...kecor air liur eden...

8)cita pasal makan je kan..nie nak cita pasal nak tido lak..kalau nak tido kena biasakan kaki pakai stokin..nak elak dr masuk angin..kipas pon jgn yg sejuk sgt..kalau kite pakai aircond .jgn biasakan sgt ok,.potensi dpt asma. badan cepat asa letih

9) kalau tuk yg dlm berpantang...kita kena ready ngan kelengkap bersalin tu contoh yg basic kena ada..mcm tungku,, bengkung, jamu2 sket..
kena betol ikut time tungku..kalau boleh kena berpantang dlm 60 ari..masa tu betol2 badan kita asa sehat ..
mandi dlm 1x je sehari..tu pon pagi..air mandian lak..kena campur daun2 sket..antara daun2 yg aku ingat akkak tu bgtau..daun pandan,daun mengkudu, daun apa entah lagi..aku x ingat coz cm bnyk sgt lak pulak..nanti aku tanya len..haha..almaklum la aku jauhhh lagikkkkk ngan "berpanntang" tu..haha..so sebagai perempuan aku just nak share...makanan lak..ambik sayur sawi setiap hidangan..jgn ambik yg "berkuahhh" langsung ...ikan lak yg bakar2 je yea!..x leh yg berminyak2..lepas makan ambik air 1/5 cawwan je..jgn lebih..nasi jgn bertambah..bahaya..."nak badan cantik ke x?"tu je ingat kalau aasa nak tambah lagik...berbengkung lak kena selalu..hari2 ya!..hari-hari.."!!! tu kena ingat!..jgn tinggal..
insyaAllah badan akan cantik dr sebelumnya...tp kalau yg betol2 nak diet pon leh amalkan mcm owang berpantang..tp yg bezanya kita kena minum  air bnyk2...bnykkan sayur n ulam..
aku dulu selalu abihkan nasi kakak aku time dia berpantang..sedappp weh..mana x nya nasi kena makan time panas2.x leh sejuk langsung..minyak nak goreng ikan haruan pon xleh yg cycle 2x..bland ikan bilis goreng tanpa minyak ..+ lada hitam sket..fuhhhhhhh....siap betambah2 lak aku..
dah
dah,
merepek dah nie

ok lahh..tu je yg aku nak share ari nie...len kali aku share lagik!..
asalam...






Saturday, March 12, 2011

cameron highland!..>>> xnah jejak kaki lagikk sampaiii lahhh 7hh tuuuu

bnyk asgment yg aku kena wat...tp x mula apa lagik pon..apasal lahhh malehhh sgt nihhhh..
dr td lagik aku dah set..nak siapkan mlm ni gaks..tp x ade apa2 lagik pon..aduyaiiiii...

mula ptg td..aku tingat pokok2 aku kat luar tu...tudiaaa...hobi aku dah berubah sket dr biasa..ni gara2 aku nek cameron tu ari!..

aku leh terbekenan gila kat pokok bungaa rose tu...mula2 aku angkat 2 ja..dah sampaii keta..aku ckp kat elmo..
"erm asa2 mcm kalau ambik lagik sket pon ok gak kan.."
si elmo kata..hum ye la...lawa gak bunga2 dia,..then nanti kita g beli pasu n tanah kat nursery je,..
waaaaaaaa...aku cepat2 je rembat lagik 3 pokok...

ada aku kesah...

masa nak turun dr cameron tu .."pakai jalan yg sama kitwang nek "..aku ingat dekat la cameron tu..upanya..aduyaiiiii...kalau aku tau...aku x kan nek balik ari mcm tu!!!!!!!!!1

masuk je h/way tapah aku muntahhhhhhhh teruk..aku dah tahan dr awal lagik...gila wehh...perpusing2 usus..T_T

lepas tu aku melantak mcm x hingat dunia..
elmo menten..aku tau dia lagik penat..
 tp bila aku tgk pokok2 bunga aku tu..x asa sgt la penat,,cantik sungguh ciptaaNya..
alhamdulilah

ladang teh ni...tutup kol 4.30 oke!..aku sampai kol 4.35..penatttt...



silap park kat farm...


bnyk farm sini...aku nak g farm len...jom!~



aku lapaq...layann mamam dulu...

hehe....aku melantak..elmo minum..jaga badan katanya,,
terasa aku gemuk aku..

cover2...jgn kasi nampak demuk.>!




pokok2 nie x dijual!


aku nak usha2 pokok2 yg aku nak wat balik...





penat wehh jalan2 dlm farm nie..



jom nek atas lagik...bnyk lagik kat atas nunnn

jalan sket duduk..jalan sket duduk...mana x nyal paha tu besaq!!!!!!!



ngeeeee...sila jgn muntah ya,,,






Friday, March 11, 2011

kawen Lagik!..

dah lama pon wedding member aku nih..tp ari ni aku baru sempat nak update2 sket..ahaks..T__T
coz aku sebokk ngan aktiviti2 eden yg kununnnn "penting" tu..

hurm nak dijadikan cerita nya...member aku ni kawen kena ngan ari group kitwang keja..aduyaiii..plus cuti lak penuh..so kitwang terpaksa lah pegi lepas abih keja pg tu...hummm meriahhhhh ngan group kitwang ja!...T______T

dekat lagik pon..kat Meru ..dlm 45mint dr Sepang!..hurmmm si Elmo nak ikut..aku ok ja lah..maleh dah nak pujuk soh x yah g la..coz nanti ramai gila group aku .akan tau..huhoho..

meriahhhhhh ....aku suka tema kaler si noryn nie..hehehe..

ok lah..apa2 pon tahniahhhh!!!...
dewang ni 1 group ..dah terjatuh cinta di tmpt keja..
tu la yg dinamakan "jodoh"
kita hanya merancang.....
alhamdulilah...

layan la pic2 yg aku asa mcm nak muntah nie..
ada aku kesah??
hoho

hehhe...sampai2 terus ambik gambo..T___T


mcm biasa lah..si elmo yg jd mangsa..smileee T_T


jom mamam jom...ngee..


ambik berkat u ollss...
kui3

entah apa2 la ..



hehe....tahniahhh..


menyibuk sket..


hummmm.....

Friday, March 4, 2011

dah sAmpai pon figure Up edeN

oh...aku dah pon dapat figure up tu..masa tu aku dah kira2 dah bapa lost weight yg aku kena target!..cewahhh...
mcm yg dijanjikan aku dpt 3 kotak terus!...hummm..thanx ya waNY...

aku dah cite ke Mel..then die pon berminat plus dia akan kawen end of this year!..so kena turunkan berat die sket..


td aku da try minum..hurmm sedap...manis..yg penting x pahit la...
dlm next week aku nak tgk ade turun x..ahaks

ok la..tu je yg aku nak update..
smlm group MTb ade football ngan LCCt A..
meriah gak..then ade gak bape2 pic yg aku ambik..

sok je lah aku upload..
hummm
xbape nak ade mood..
tp en elmo ajak balik penang..next offday..
nak balik penang ke x ?hummmmm
ok la..daaaaa
assalam

Tuesday, March 1, 2011

nak kurus !!!

ari nie aku asa badan aku nie dah x bapa nak selesa..coz pinggang aku berlemak ..berlapis2...duk hello2 bila aku pakai t-shirt n plus kalau aku duduk..agak malu..then aku x kahwin lagi..*kalau dah kahwin leh la jd alasan yg "hati bahagia"..cewahhh..
tau kat elmo ni mesti aku jd bahan nak kenakan aku balik...T____T

ok.sebenarnya aku nak try 1 benda alah nie..member aku pon dah try then die kata die dah lost dlm 9kg!!! dlm masa 3 bulan gaks..
ohhh gut news gak le bagi aku yg memang nak turunkan sket ...aku target dlm 5 kg je lagi.."cukup"

semalam aku sempat bodek elmo nak beli benda alah nie..ahaks..dia ckp ok x kesah..tp x mo la kurus sgt..ahaks..
lelaki memang la..mana tau pasan kita owang pompuan nieh..cewahhh...*ayat2 yg agak degiil!"

kebetulan member aku jd agen product ni..then aku leh dpt rega yg best gak le..compare beli kat kedai...
bnyk gak beza die..

so aku call...,,
aku tg kat SINI...MOH KITE ramai2 beli ya..
3 kotak = rm 150...
ok la kan..

hurm aku nak try ....tgk mcm ne...
skrg weight aku dlm 55 kg..aku nak turun dlm 6 or 7 kg je lagi..dah cukup...
geram aku bila tgk lengan yg besar dr elmo..malu tau doks!
ok..bye2

hutang ke -2~

fuhhhhhhosssss...letihh goks den ari nie..hehe..cewahhhhh kununn..ahaks..balik dr muar td..kekerapan yg agak melampau balik sana..aku pon x faham..

ops..aku nak update pasal g wedding si zimin n ila..si zimin opismatte aku!..hurmm dah kawen ponn die..cewahhh..nada2 mcm kesian ja kat aku nieh..hahha..
ok
ok
stop

ari tu kitwang gerak g kelatan,.ke kota bharu..so kitwang pakai jalan gua musang..wasssssssssssss...puas gak aku tidoq..buka mata..tidoq balik..siap berangan kawen anak raja la..nak pakai keta apa la,puas gak aku merepek2..coz masa tu aku da mula ase pening2..then perut aku asa terhuyung hayang...bas rombongan kitwang tu lak..seat die x bapa nak best...aduyaiiii...sakit tulang2 suma nieh..masa tu aku duk tanya diri aku gak.."pasal la aku nek bas nihhh???"tp disbbkan mel""!! aku gagahkan jugak..kesian die x de cliks lak ...aku dah pon beli tiket fligt!!!!!!!!!!!!!!...tp aku nek bas jugak tu napa???!!!ohh tidak!


tp dah masuk area gua musang..aku bgtau member aku tu.."leh x bgtau driver bas tu...aku nak muntah da nih"/..bila aku tingat balik..kelaka pon ada gak..haha..

so bas tu pon behenti dengan segera mungkin!..suma owang dlm bas mcm terpinga2..nape nih berhenti tetiba je nih."hahhaa..aku ngan selambanya..bangun then turun muntan tepi jalan tu..hahhaa...pahitttt gila aku asa masa tu..mel baru pasan aku muntah ...nasib bek le dlm bas tu suma group keje aku..plus yg ikut rombongan dlm 15 owang je..tp kemainnn nek bas tu.."bas jabatan " lagik!..

masa tu aku asa dah x kesah da!.lantak la...tp ramai gak yg duk kumit2 bgtau..dewang pon peninnnn gak..coz bas tu x leh nak laju sgt plus jalan die mcm berbukit2 sket..hehhe..so depa tu suma "tahan lasak"..aku ja yg koman sepret!..

ok x pa.. lah pasai tu kan...kami selamat dah sampaii umah si zimin...heheh
alhamdulilah..selamat..

 huaaaaas..masa nie kitewang baru sampaii..lapaq jgn kata la..:P

wahhhh masa ni aku x kesah da..menambah wat derk je...ahaks

 jeng..jeng..setelah kenyang muka suma agak fresh!..hoho

 ni wife kepada zimin..tarasss..

 heheh..selambe je aku ngan mel duk possing dlm bilik tu..ade sape kesah ka???

 lagi...

 lagik.....n
 lagikkkkk..ahaks


 hehe...sunguh2 aku ngan mel masa nieh


bilik ne kami yg punyosss


ahaks..

 jgn muntah tgk pic2 nie ya!

kununn controlll muka yg berminyak lagik kusam !!!1

masa nie ari yg ke-2 da..dah nak gerak balik..singgah ke pasar khadijah..mcm 
jakun je x nah jupa gasing giant nieh! T_________T



jom..kite tgk apa yg patut kita menghabiskan wet T________T


ni bf pagi yg sempat di lantak!!T____T


nie kami ramai2 melantak di pg ari ..."pagik ke"?ahaks

aku sempat ambik pic nie dr jauh je..sorry ya mok cix..


dah nak gerak g pasir pnjg..


masa ni tgh tunggu ahli lain2..nak nek bas..bas x buka pitu lagik!!!
awalnya aku ngan mel masa tu..
aku blur da nak beli apa..


.muka aku yg memang teruk berjerawat skrg


\
ni la adegan owang yg x de keja.!!!!

jom kita g golok!!!
aku ada sket cita pasal nak g golok nieh...aku ngan mel n lagik awek  si member aku nieh..
die memang owang thai..seyes aku x nak jejak kaki di thai..walaupon golok tu border je..tp 
aku asa nak tgk gak apa yg ada kat sana....
aku ada ambik pic kat sana..tp yg peliknya bila aku trnfer dr slr tu laptop aku ni,.suma pic kat golok x de
arghhhh tension aku..dah la bnyk tu..
ishhh...
aku shopingg barang nak spa diri sendiri..hahaha
tersangatla murah okes!
scrub sallt+milk
just only 4hengget !!!
4 henggettt!!!
aku beli bnyk gak la..kunun gift kat kakak2 aku nanti,,
coz kat rega kedai malaysia dlm 30 >>xx lebih..
tu paling murah kot..kalau brand body shop ...aku x sure la bape tp rega 4 hengget x dapat la der...
masa kitewang nak balik ke rantau pnjg ...
aku tgk leh la pulak bot2 kechik tu x leh nak nyeberang,,
then aku ade denga askar2 tu "kecek"
erm ade ancaman bom kat pekan...
argh??????
debo gak aku..coz kami x dpt nak balik..
lama gak la kami tunggu..
last2 dpt gak balik..
comfirm da rombongan kami tu mengamuk!>>coz terpaksa tunguu,.
maaf ya sekalian..
x sengaja...
huhuhu..

ok la...aku nak siap g kija dah!
ok asalam..