Sunday, March 27, 2011

Aku InsaN lemaH~

ha ade sapa kesah ka ang lemah ke x?
ok mcm nie..aku geram + sedikit marah gak bila  ada owang padang sinis kat pompuan yg x pandai sgt pasal bab2 keta nihhh>>

aku just tanya" bapa PSI nak isi angin "?
 
hamba Allah: eh x kan x tau? dlm 210 kot..

helllooo ada kot2 la pulakkk..mana ada PSI sampai 220 tuk keta yg 1.3 en oitttsss...ingta tayar lori ka?taya lori pon x sampaii aku asa ..

 bila baba tayar pancitt " aku g 1 workshop nihh..aku suh elok2 brader tu tukar or check ade paku ke apa.."kalau ade palam je balik.."eh kakk nie kena tukaq taya terusss nii "teruk dah nie..
tudiaaa"..ingat aku pekak sgt ke sampaii aku x tau kena palam ke apa..check la duluu nie x ..main redahh ja
check punya checkk ha betoii la ada pakuu .."motiff brader??" 

kalau temperature nek?..mana la aku tau napa..1st kalau jd mcm tu may be air kuwang or kering..
pas tu ada la mamat work shop tu ckp " eh x nampak eh fan tu x pusing"? amboiiiii2 ( dlm ati ang nak aku ambik degree dlm bab fan keta nie ka?"meh aku nak ajaq ang pulak)
 boleh mcm tu boley?

tp kalau bab2 nak beli keta 2nd mau lak ang nak tgk keta tu owner pompuan punya dulu!kan..kan..coz sbb apa..
1) bersihh
2) xdak make-up over2
3) almost tip top
4) engine sehat walafiatt 
5)tak dicemari ngan kaler or sticker2 yang meriah2 bagai

ok tu ja..luahaan perasannn~





1 comment:

Mrs.Nazrie said...

hahaha..kdai keta ptg td 2 ka???
nk kna puk la 2..