Saturday, March 12, 2011

cameron highland!..>>> xnah jejak kaki lagikk sampaiii lahhh 7hh tuuuu

bnyk asgment yg aku kena wat...tp x mula apa lagik pon..apasal lahhh malehhh sgt nihhhh..
dr td lagik aku dah set..nak siapkan mlm ni gaks..tp x ade apa2 lagik pon..aduyaiiiii...

mula ptg td..aku tingat pokok2 aku kat luar tu...tudiaaa...hobi aku dah berubah sket dr biasa..ni gara2 aku nek cameron tu ari!..

aku leh terbekenan gila kat pokok bungaa rose tu...mula2 aku angkat 2 ja..dah sampaii keta..aku ckp kat elmo..
"erm asa2 mcm kalau ambik lagik sket pon ok gak kan.."
si elmo kata..hum ye la...lawa gak bunga2 dia,..then nanti kita g beli pasu n tanah kat nursery je,..
waaaaaaaa...aku cepat2 je rembat lagik 3 pokok...

ada aku kesah...

masa nak turun dr cameron tu .."pakai jalan yg sama kitwang nek "..aku ingat dekat la cameron tu..upanya..aduyaiiiii...kalau aku tau...aku x kan nek balik ari mcm tu!!!!!!!!!1

masuk je h/way tapah aku muntahhhhhhhh teruk..aku dah tahan dr awal lagik...gila wehh...perpusing2 usus..T_T

lepas tu aku melantak mcm x hingat dunia..
elmo menten..aku tau dia lagik penat..
 tp bila aku tgk pokok2 bunga aku tu..x asa sgt la penat,,cantik sungguh ciptaaNya..
alhamdulilah

ladang teh ni...tutup kol 4.30 oke!..aku sampai kol 4.35..penatttt...



silap park kat farm...


bnyk farm sini...aku nak g farm len...jom!~



aku lapaq...layann mamam dulu...

hehe....aku melantak..elmo minum..jaga badan katanya,,
terasa aku gemuk aku..

cover2...jgn kasi nampak demuk.>!




pokok2 nie x dijual!


aku nak usha2 pokok2 yg aku nak wat balik...





penat wehh jalan2 dlm farm nie..



jom nek atas lagik...bnyk lagik kat atas nunnn

jalan sket duduk..jalan sket duduk...mana x nyal paha tu besaq!!!!!!!



ngeeeee...sila jgn muntah ya,,,






No comments: