Friday, March 4, 2011

dah sAmpai pon figure Up edeN

oh...aku dah pon dapat figure up tu..masa tu aku dah kira2 dah bapa lost weight yg aku kena target!..cewahhh...
mcm yg dijanjikan aku dpt 3 kotak terus!...hummm..thanx ya waNY...

aku dah cite ke Mel..then die pon berminat plus dia akan kawen end of this year!..so kena turunkan berat die sket..


td aku da try minum..hurmm sedap...manis..yg penting x pahit la...
dlm next week aku nak tgk ade turun x..ahaks

ok la..tu je yg aku nak update..
smlm group MTb ade football ngan LCCt A..
meriah gak..then ade gak bape2 pic yg aku ambik..

sok je lah aku upload..
hummm
xbape nak ade mood..
tp en elmo ajak balik penang..next offday..
nak balik penang ke x ?hummmmm
ok la..daaaaa
assalam

No comments: