Tuesday, March 1, 2011

hutang ke -2~

fuhhhhhhosssss...letihh goks den ari nie..hehe..cewahhhhh kununn..ahaks..balik dr muar td..kekerapan yg agak melampau balik sana..aku pon x faham..

ops..aku nak update pasal g wedding si zimin n ila..si zimin opismatte aku!..hurmm dah kawen ponn die..cewahhh..nada2 mcm kesian ja kat aku nieh..hahha..
ok
ok
stop

ari tu kitwang gerak g kelatan,.ke kota bharu..so kitwang pakai jalan gua musang..wasssssssssssss...puas gak aku tidoq..buka mata..tidoq balik..siap berangan kawen anak raja la..nak pakai keta apa la,puas gak aku merepek2..coz masa tu aku da mula ase pening2..then perut aku asa terhuyung hayang...bas rombongan kitwang tu lak..seat die x bapa nak best...aduyaiiii...sakit tulang2 suma nieh..masa tu aku duk tanya diri aku gak.."pasal la aku nek bas nihhh???"tp disbbkan mel""!! aku gagahkan jugak..kesian die x de cliks lak ...aku dah pon beli tiket fligt!!!!!!!!!!!!!!...tp aku nek bas jugak tu napa???!!!ohh tidak!


tp dah masuk area gua musang..aku bgtau member aku tu.."leh x bgtau driver bas tu...aku nak muntah da nih"/..bila aku tingat balik..kelaka pon ada gak..haha..

so bas tu pon behenti dengan segera mungkin!..suma owang dlm bas mcm terpinga2..nape nih berhenti tetiba je nih."hahhaa..aku ngan selambanya..bangun then turun muntan tepi jalan tu..hahhaa...pahitttt gila aku asa masa tu..mel baru pasan aku muntah ...nasib bek le dlm bas tu suma group keje aku..plus yg ikut rombongan dlm 15 owang je..tp kemainnn nek bas tu.."bas jabatan " lagik!..

masa tu aku asa dah x kesah da!.lantak la...tp ramai gak yg duk kumit2 bgtau..dewang pon peninnnn gak..coz bas tu x leh nak laju sgt plus jalan die mcm berbukit2 sket..hehhe..so depa tu suma "tahan lasak"..aku ja yg koman sepret!..

ok x pa.. lah pasai tu kan...kami selamat dah sampaii umah si zimin...heheh
alhamdulilah..selamat..

 huaaaaas..masa nie kitewang baru sampaii..lapaq jgn kata la..:P

wahhhh masa ni aku x kesah da..menambah wat derk je...ahaks

 jeng..jeng..setelah kenyang muka suma agak fresh!..hoho

 ni wife kepada zimin..tarasss..

 heheh..selambe je aku ngan mel duk possing dlm bilik tu..ade sape kesah ka???

 lagi...

 lagik.....n
 lagikkkkk..ahaks


 hehe...sunguh2 aku ngan mel masa nieh


bilik ne kami yg punyosss


ahaks..

 jgn muntah tgk pic2 nie ya!

kununn controlll muka yg berminyak lagik kusam !!!1

masa nie ari yg ke-2 da..dah nak gerak balik..singgah ke pasar khadijah..mcm 
jakun je x nah jupa gasing giant nieh! T_________T



jom..kite tgk apa yg patut kita menghabiskan wet T________T


ni bf pagi yg sempat di lantak!!T____T


nie kami ramai2 melantak di pg ari ..."pagik ke"?ahaks

aku sempat ambik pic nie dr jauh je..sorry ya mok cix..


dah nak gerak g pasir pnjg..


masa ni tgh tunggu ahli lain2..nak nek bas..bas x buka pitu lagik!!!
awalnya aku ngan mel masa tu..
aku blur da nak beli apa..


.muka aku yg memang teruk berjerawat skrg


\
ni la adegan owang yg x de keja.!!!!

jom kita g golok!!!
aku ada sket cita pasal nak g golok nieh...aku ngan mel n lagik awek  si member aku nieh..
die memang owang thai..seyes aku x nak jejak kaki di thai..walaupon golok tu border je..tp 
aku asa nak tgk gak apa yg ada kat sana....
aku ada ambik pic kat sana..tp yg peliknya bila aku trnfer dr slr tu laptop aku ni,.suma pic kat golok x de
arghhhh tension aku..dah la bnyk tu..
ishhh...
aku shopingg barang nak spa diri sendiri..hahaha
tersangatla murah okes!
scrub sallt+milk
just only 4hengget !!!
4 henggettt!!!
aku beli bnyk gak la..kunun gift kat kakak2 aku nanti,,
coz kat rega kedai malaysia dlm 30 >>xx lebih..
tu paling murah kot..kalau brand body shop ...aku x sure la bape tp rega 4 hengget x dapat la der...
masa kitewang nak balik ke rantau pnjg ...
aku tgk leh la pulak bot2 kechik tu x leh nak nyeberang,,
then aku ade denga askar2 tu "kecek"
erm ade ancaman bom kat pekan...
argh??????
debo gak aku..coz kami x dpt nak balik..
lama gak la kami tunggu..
last2 dpt gak balik..
comfirm da rombongan kami tu mengamuk!>>coz terpaksa tunguu,.
maaf ya sekalian..
x sengaja...
huhuhu..

ok la...aku nak siap g kija dah!
ok asalam..













No comments: