Friday, March 11, 2011

kawen Lagik!..

dah lama pon wedding member aku nih..tp ari ni aku baru sempat nak update2 sket..ahaks..T__T
coz aku sebokk ngan aktiviti2 eden yg kununnnn "penting" tu..

hurm nak dijadikan cerita nya...member aku ni kawen kena ngan ari group kitwang keja..aduyaiii..plus cuti lak penuh..so kitwang terpaksa lah pegi lepas abih keja pg tu...hummm meriahhhhh ngan group kitwang ja!...T______T

dekat lagik pon..kat Meru ..dlm 45mint dr Sepang!..hurmmm si Elmo nak ikut..aku ok ja lah..maleh dah nak pujuk soh x yah g la..coz nanti ramai gila group aku .akan tau..huhoho..

meriahhhhhh ....aku suka tema kaler si noryn nie..hehehe..

ok lah..apa2 pon tahniahhhh!!!...
dewang ni 1 group ..dah terjatuh cinta di tmpt keja..
tu la yg dinamakan "jodoh"
kita hanya merancang.....
alhamdulilah...

layan la pic2 yg aku asa mcm nak muntah nie..
ada aku kesah??
hoho

hehhe...sampai2 terus ambik gambo..T___T


mcm biasa lah..si elmo yg jd mangsa..smileee T_T


jom mamam jom...ngee..


ambik berkat u ollss...
kui3

entah apa2 la ..



hehe....tahniahhh..


menyibuk sket..


hummmm.....

No comments: