Tuesday, March 1, 2011

nak kurus !!!

ari nie aku asa badan aku nie dah x bapa nak selesa..coz pinggang aku berlemak ..berlapis2...duk hello2 bila aku pakai t-shirt n plus kalau aku duduk..agak malu..then aku x kahwin lagi..*kalau dah kahwin leh la jd alasan yg "hati bahagia"..cewahhh..
tau kat elmo ni mesti aku jd bahan nak kenakan aku balik...T____T

ok.sebenarnya aku nak try 1 benda alah nie..member aku pon dah try then die kata die dah lost dlm 9kg!!! dlm masa 3 bulan gaks..
ohhh gut news gak le bagi aku yg memang nak turunkan sket ...aku target dlm 5 kg je lagi.."cukup"

semalam aku sempat bodek elmo nak beli benda alah nie..ahaks..dia ckp ok x kesah..tp x mo la kurus sgt..ahaks..
lelaki memang la..mana tau pasan kita owang pompuan nieh..cewahhh...*ayat2 yg agak degiil!"

kebetulan member aku jd agen product ni..then aku leh dpt rega yg best gak le..compare beli kat kedai...
bnyk gak beza die..

so aku call...,,
aku tg kat SINI...MOH KITE ramai2 beli ya..
3 kotak = rm 150...
ok la kan..

hurm aku nak try ....tgk mcm ne...
skrg weight aku dlm 55 kg..aku nak turun dlm 6 or 7 kg je lagi..dah cukup...
geram aku bila tgk lengan yg besar dr elmo..malu tau doks!
ok..bye2

No comments: