Saturday, March 26, 2011

POyoS sKET ja KAN~

asalamuaalaikumm~~

aku wisau dengan selera makan aku yg agak melampau~.figure up nihh bila la nak berkesan~
aku ada tanya sowang member aku nie..die 1 tmpt keja ngan aku..
humm skrg dia dah lost dlm 10 kg kot..tp memang berbeza sgt2 la...ishhh...dah siap kena tmpah blazer len da pon..( jelezzz nihhh weh) T_________T

ok pas tu kan aku pon godek2 tanya dia..
"eh ang nie makan just made 5 eh"??
dia kata "gila ang..mana da"
ok fine...
last2 dia bgtau..

"dia x makan nasi dah lama da" then dia pon dah lupa asa mcm na asa nasi tu!
ishh kalau aku x lehh...x makan nasi..
mau ketaq gak kaki niehhh T________T
so aku tanya dia makan apa ganti nasi..
dia makan roti2 yg dibakar 
x makan ikan goreng2!
x makan manis langsung
x makan masin2..
so suma ikan + sayur = semua rebus ja..
ikan tu kalau nak sedap wat ikan stim je..
* kalau aku leh tahan bapa ari ja kot..pastu aku melantak lagik dasyat!
warghhhh...mcm ne la..lemak2 dah say hi2 kat aku!!



No comments: