Monday, April 25, 2011

cuti lama nihh!!!..

"_____"hye.

1st time cuti lama  dan aku x balik kg!!..pelik tu tp betol la nih...serious aku x balik kg...nasib baik la aku sibuk dengan kerja2 aku yg memang saje je kdg2 aku delaykan sket...(aci mcm tu?)if not aku sedih2 sowang kat umah ni..( ada sape kesah ke der?)T______T


bnyk list task aku kat umah ni yg aku kena buat..tp entah bila la nak tick "done"


aku cuti sbb...
1) exam
2)exam
3)exam..
4)....
dan suma nya sbb exam..haishh...!rugi cutiii eden tau!


masa nii aku rinduuu sgt kat....gf n bf nihh..


ayah= tegas sket
mak= best more than ayah ler..T___T



smileT_______T

dah..dah..jom study!..
bye2..asalamuaalaikum!




No comments: