Sunday, April 24, 2011

semalam kan...

ni cita yg dah agak basi..
tp aku nak cita jugak!...
huhu..

ok...smlm aku ade attend 1 seminar ni kat cheras..ok la seminar die..dan agak berbaloii ngan ape yg kita dah bayar! (x ambik gamba coz aku segannn ramaii sgt owang) hhehe T______T
nanti kalau dah its works..aku bgtau seminar tu ya!..skrg x leh lagikk takot membazir je kalau owang len join!
pastu lom abih lagik seminar tu ada lak news yg aku dpt..ade lagik seminar for canon
owner!...huhuhuh...best gak tu..tp dlm may next month..
mcm2 modul disediakan..

!) utk flash..(kdg2 aku men bedal je speedlite aku tu).T______T*penting sebenarnya flash tu..especially for  outdoor!

2) edit ( ni lagik la pentingggggg...) tetiba aku tingat nak beli PC..ngn TM!...( save!)

3) teknik potret..( penting tuk wedding gak sebenarnye nihh)

4)teknik post processing

5)  idea wif probe
mcm2 lagik...yg bestnya attend bengkel mcm ni kita leh share idea ..mcm2 leh kita tgk....
insyaAllah. bila dah free nanti..akan curi gak masa nak ambik bengkel mcm ni..

....dah stop!..cita pasal tu..hehhe

dekat dengan tempat seminar smlm ..ade 1 pets shop!..aku singgahh ler..kebetulan parking depan2 pets shop tu....
dah lama aku pasang niat nak ade 1 pets  kat umah..



comel doks?
ha...sejuk je kan umah,,kalau ade mcm nihhh
tp takot x sempat nak jaga je..sian lak ..

pastu kat luar kedai tu...ada lak 1 couple yg bahagiaaa sgt uolsss.....mahaiiiiii gila couple niii..tp comell...aku suka tgk....ha..kalau xde rm 16k ..kowang suma jgn harap ler lehhh dpt bawak balikk couple nihhh!!!
ha niii...


marmoset!...
sebelum nii aku x tau lah pulakk dewang ni mahall boleh tahan..
tp lama2 tgkk takot pon ada gaks..
lama gila aku kat pets shop tu..padahal nak tgk ikan je..
tp disbbkan dewang nii...aku sampai duduk kat kusi owner kedai  tu..
hahha..jgn marahh ar..
best tgk dewang nya gelagat..comelo!..


No comments: