Saturday, May 14, 2011

cindai~~ berakhirnya di situuuu

^__________^

dah lama x hupdate blog sememehh niihh..
ok x pe...
mai conteng2 n tempek2 ..T________T

bapa ari yg lepas ..ziarah family angkat eden di muar!..
dengan x malunya aku nak declare kat sini..( tiap2 bulan muka aku duk depan tangga umah dewang nih..)
ahaks..sbb nya dekat sgt muar ngan nilai nih..dlm 2jam je kot..

jap je aku asa..dah masuk  nihh 5 tahun dah aku kenal family yg baik sgt...(alhamdulilah..)
penah aku raya kat umah tu..sedihh gak mula2..ye la mcm xde umah je aku nih..padahal masa tu..cuti raya aji 1 ari je..so nak x nak aku kena tumpang jugak2!...ulang..JUGAK- jugak  

so ni la muka budak x malu tu,.
hhoho..
(T______T
sebelommm gerak g muar..
last check kot2 la ada cili ka tudung senget ka..
ni la motifnya..
: P



dulu lagik la..selang 2 minggu sekali aku ikut ejan balik umah dia.
(.thanks ijan)...

lepas ni aku dah x leh dah kerap sgt ...coz ejan dah pon nak kawennnn!!!
so kali ni trip last aku g umah ejan..b4 die kawen!..
ahaks..
dulu warong best ni la kami duk ngadap bila balik cuti
"cindai" tepi jalan je warong ni tp famous ngan dia nya tomyam la...
sampai skrg even aku dah keje pon aku hengat lagik tomyam tu!

1st nite kat sana ..aku bantai ni ha,,

sedap jugak!







 2nd nite kat cindai..hummmm













mana x gemuknya..asyik melantak ja keja aku!
ada aku kesah!
janjii perut yg berlipat2 ni happy ja sokmo!
T_____T


No comments: