Wednesday, May 4, 2011

exciteD!

"________"
rajiin lak tetiba nihh...

ahaks..
ok mari kita berangan2 benda alah nihh...
asa mcm sedkitt kempunann nak ase pakai...
tp sudah ada owang yg baik ati lagik baik n baikk..ahaks sudah mau janji kasi benda alah niihhh..
wahai owang yg baik budiman...sudikah anda kasi ini benda alah awal sket....kua3T_______T
(dah owang mau kasi pon sudah besar rahmat ni mau nak skip2..)
bersyukur..syukur..

lepas ni leh dah si comel aku ni berkawan rapat membuat kerja tuk eden!..
suka..
suka..
ahaks..
owang lain dah lama pakai dah ponn...
(ada aku kesah!?)
saje je syok sendiri!
x mampu kan..so ni lah cara yg wat eden epy !..
T______T
bukan nak hebohh tp nak share je!

syok ohhh...lepas ni keja meng "edit "pic akan berjalan dengan lancar!
dan juga bertenet2 jugak!
bravo lah!
coz....





edit gambo2 ngan notebook memang lah x best!

tp kena tungguuuu...

5
10
15
20
25
30
35
..

..

..

..





2 comments:

Dinas Aldi said...

salam kenal dik, amboi manisnya pemilik blog ni :)

semoga tercapai apa yg diimpikan tu, insyaallah!

Gee said...

hehe xpe..semoga tercapai..(^_^)