Wednesday, June 29, 2011

muka x malu pon nak g setiap kedai tanya rega..

^________^

entry ni taip laju2 coz agak malu..

hp e71 ni dah agak uzur ..bapa kali jatuh pon tu tu benda biasa..kalau x jatuh dlm 1 minggu pelik lak kot..ngeee
*(bukan mcm sesetengah owang tu kalau emosi terlebih sket comfirm melayang hp tu kat mana2 entah)
so dengan muka selamba ..tanya setiap kedai tanya rega yg paling mampu ( dah x mampu pakai ja la yg ada!)
kalau iphone 4 tu memang eden x mampu la der..
so tgk yg nih...
comel gak
then yg penting rega dia x la mahal sgt..
cukup2 bajet yg sedia ada...
*__-

setiap kedai ada yg pelbagai..so kena bijak memilih!
.
^________^
next week..may be!

ada lahh tu...

^________^

wahh..wah..sesonang ati ja..la..

hadiah tuk tahun nih!!!

ni ha..

tima kasihh!!!!
nak kena cari software cs4!or cs5!
n bnyk lagikkk!
tenet lak..
alhamdulilah..dah xselembab dulu!
ok..bye3..
jom kerja!

Monday, June 27, 2011

dah dapat!..jom edit!

^________^

kena cari ni lak..
wawawas!


sok eden upload full pic "my engine partner....."

Wednesday, June 22, 2011

pilih la sendiri nak hadiah apa ya!

^_____^

kum..kum da series!( ok..ok xde kena mengena dengan kes seperti di atas..)
#asa mcm nak kena lempang dah jap g! ^_____^
ok berbalik pada title yg asal..
x best kalau kita x tau owang yg kita nak kasi hadiah tu suka apa kan..
humm
boleh x kalau kita tanya jerk dia..
nak hadiah apa ya?
oh no no noo...
tu bukan hadiahhh! tu saje2 nak sejuk ati sendiri ( ye lah at least aku bagii kan..dr x bg ape2 langsung!)
ye lahh..payah-payahhh sgt..beli je la kad!! (jimat..jimat..)kui3^_____^
ok lah..
tp smlm nak ucapkan tima kasih sgt2 dekat set2 HL n suma IO yg terlibat!!
dah lama x makan kek besday sendiri!
sedap lak tu!
ingat dah tua2 ni xde dah suprise besday kek..
ok!...tima kasih suma..
x leh nak upload pic kat sini coz suma nya lengkap sgt !..
wakakkaka..
ok bye3

Tuesday, June 21, 2011

hadiah tuk diri sendiri~~`

^_^

uikss dah lama upanya aku x hudpate!..tp memang ar..coz ari tu sekali aku nya beruk band ni x leh nak cr network la apa la..kununnn..
may b aku x bayar bil kot..~..wakakak
skrg dah hokehs!

bnyk gak nak cite nih..tp aku nak mulakan yg baru2 dulu..yg lama tu kira hutang ~~^___^

smlm aku ngan mel plan nak g puchong..nak cr taman mutiara..ya Allah..GPS tu menipusss sunguuhh!!!
tp kami sempat lagik minum air kelapa tepi jalan dulu..sembang2 mcm owang yg dah lama pencen..wakakka


nasib bek mel ada..leh la jugak ilang tensionn duk mencari tu..
at last dah give up!

kami g IOI mall jerk...
MNG ada sale kan..tp MNG kat IOI tu outlet so x bnyk sgt choice..
aku ngan mel ada masalah dr segi makan jugak sebenarnya nihh..
si mel leh bedal suma jenis restoransssss..then aku??
wawawssss..mcm owang len jugak ..kita kena tgk halal or non~
kesian gak kat MEL ni..kebetulan ler IOI tu x de sgt pilihan tuk kami..
so terpaksa lah bedal kat Pizza hut je la

thanks ye mel..

ni hadiah tuk diri sendiri..yg aku beli semalam..

opsss sila abaikan..

scarf..pink..
tersilap tanya mel smlm..
ok ke x ni ?


aku dah lama sgt x beli novel cita2 cintan nihh
ada sale kat popular..
layann gak ler..
nanti aku tolong cita pasal novel ni okesh!
tp aku x pasti bila nak mula baca
ok..ler jom kelja..kelja..
bye2~

Thursday, June 9, 2011

boleh mcm nu?

^__________^

aku x leh nak pejam mata lagik wat masa niihh!
tp memang x leh la..coz sbb2 seperti dibawah..
^________^ ngeeee

gojesss nyewwww
kuwusssnyewwwrrr..^_^

ha..comel kan..

tp aku penah tanya sowang tu..pelik doks pakai rantai besar n labuh2 mcm tu?
ada owang jawab mcm ni..
"eh mcm owang tua la"
so....aku ni mangsa fashion kew?
^_^
shussssssssss.....

jom balik !!!!!!!!!!!!!!!!!!
bye3./

Wednesday, June 8, 2011

x dak kejaaa la tuu

^_______^

smlm mel ngadu sakit kepala ..mula tu aku ingat migraine biasa je kot..tp dah lama2 tgk mcm sakit sgt ..
aku pandai2 suggest facial ngan body massage..cewahhh
so mel pon setuju...
sekali ngan aku sangkut kat facial n spa tu..ngeeeee
cita pasal facial yg aku wat ni..
normal facial die just rm 35= almost 1 1/2 hours.. ( best..)
body massage = rm 55 almost 2 hours ( ni asa berbaloii )
kami sampai pagi2 buta then siap dlm kol 3 ptg..
ok la kan..
customer dia pon ramai..so next ..kena call dulu!
ngeeee

Tuesday, June 7, 2011

trip g umah owang ! (part 2)

^____________________^

senyummm lebo sket...
coz kali ni majlis berlangsung dengan jaya nyewwww!
tahniah ijan...^____^

sampai2 jerk umah ijan..kami dah mula masukan telur pindang ( mcm pelik je ayat nihh)
x sangka bunga telur tu nanti jadi gift kat owang yg menepung tawar...
hehehe,..bangga..bangga sioutt!!1
ngeeeee ^______^

mlm tu gaks siap...
best gak la..coz mlm tu merasa tido betol2 depan pelamin!
hohoho..
almaklum la..umah owang majlis kat umah,..kan ramai..
x nah merasa lagik tido depan pelaminn nihh!!!
hehehehhe
keesokannnnnyeee

ujan lebatttttt pagi2!
wassssssssss...sodap la tido kat depan nunnn...
majlis akad nikah pagi dlm kol 11..
make up akad nikah!

ni ina..
rajin die nih!
T_____T

dah behenti pon ujan!
alhamdulilah

rewang

dah siap..jeng..jengg

heheh mcm biasa lor!
T___T

hantarah tuk zuki!

berlangsungnya ....

dah selesaiii

ni ha..budak pasan dia punya majlis!
^_^


ni shikin..ijan nya BFF

nak pelamin mcm ni?sila contact sy ye..
ngeee ^____^

aku tinginn sgt cup cakes ni..
tp tu la..

dah halal ponn...
tahniahh ijan

tunggu tuk next reception

aku nak bunga nihhh!!!


tahan muntahh anda !!!


ni mok su ijan..
baik die nihh!..
sporting lak tu

ijan dah tanggal bajuuu...aipsss


seyes muka masa nii coz dah asa lapaar sgt da


ijan..senyum je ya !

aku di lantik dengan x rasminya
melayan kawan2 yg berkunjung
ngeeeee
kawan2 aku gaks!

masa ni aku nak sket lauk2 ngantin tu..
tp tu la..terkantoii lak
haishhh

Monday, June 6, 2011

trip g umah owang ! (part 1)

^______^

segan lah pulak kalau bertandang umah owang kita x bawak apa2 kan.nak2 pulak owang kawen...so last minute kami mencari hadiah2 tu!..ulang ! hadiah2
*hehhe coz ada gak aku beli hadiah tuk diri sendiri! hhuhu
tgk KK HOME deco kat melaka tu dah tutup pon.. nasib bek ada 1 kedai ni mcm klon HOME DECO gakss..rambang biji mata aku nih! (tp aku x hingat dah pe nama kedai tu ) tp dekat area yg sama gak ler
tp bunga2 dia agak murah dr NILAI 3

kat sebelah ni ..
rega die dlm 7 hengget ada 8 or 9 kuntum bunga
ok la kan..
kalau nilai 3 dah 10 hengget lebih x silap!
then bunga die sama pattern !!!
(psttt..kalau salah minta maap ye)
ngeee

sila tahan muntah ..ngeeee
^__^

kalung bunga ni dlm 25 hengget jerk!
^_^
aku x sempat nak snap pic hadiah yg beli tu..hehehe.. coz sibuk  usha benda len masa tu...



Sunday, June 5, 2011

dah selesaii ponn :D (part 1 )

^________^

ari ni wedding reception the other side x leh nak join..sorry ijan..
balik sepang ngam2 dah kol 1 lebey..
dah lama x merasa kenduri yg perlu aku stay umah owang nih.. ngeeeeee
*perlu kewww?
x kesah la..janjii aku nak gak stay sana! ! ^ _^
bila lagik?lepas ni x leh dah aku nak kacau!

ari tu kan aku dah janji balik sini ada task yg aku kena wat!
then sebelommm aku terlupa!
lom claim lagik task tu!
ngeeeee ^_^


balik nanti sambung len...

Friday, June 3, 2011

x mo lah mcm tu wes!

^_________^

entah tetiba ptg2 mcm nie rajin sgt la pulak nak update entry poyo n muntah2..
*ok skrg sila muntah n cebik mulut meluat!..ngeeee ^___^

ok ..
sila abaikan pic kat atas tu..ngeeeeeee
sebenarnya mcm nih...
1) kita x suka kan owang yg kita closed tu berubah cepat sgt!* bukan disini berubah jd lebih baik or x! tp berubah sikap yg agak menyakitkan ati kita! :( sensitip sgt ke aku nih?)

2)bila kita bgtau yg dia dah agak berubah sket:- mcm ni jawapan nyewww :- eh x de lah..mana ada! * aku lak yg garu2 kepala nih..a'ah la..buat apa la aku bgtau die..baik aku bgtau neber kg aku tu! kot2 faham!arghhhhhh

3)pastu seyes dia sampai kita wat benda suma serba la x kena:- dah aku nak wat cmm na!??jd seyes kang kata marah lak~!huuuuuuuuuuuuu

4) bila kita diam x mo lah bgtau apa yg kita asa tu..dah wat lak dah ayat yg touching2 bagai!dah kalau bgtau ..nanti terlalu berhati2 lak dia !mcm mana tu? aku pon x faham...



kdg2 wat aku pk gak..betol ke apa yg aku dah wat nih?
ok ..wat masa ni buang dulu jauh2 suma ni coz aku kena ngadap kenduri kawen owang esok!..
jom kita gerak g muar!
adios...
nanti kita research balik!
bye!




..detik bersejarah buat si tuttt...

^______________^
musim owang kawennn skrg ya ...
so sok eden ada task khas ler kununnn..
cari hadiah then menapak g umah owang awal2 pagi..
*aku suka mcm tu..kunun2 mcm sibuk ler sgt aku nihh..
-ngeeeee ^_____^

tp x sabar larrr nak tgk si ezan kawen..
nantiii aku or saya, or eden akan update pic2 tersebut! T______T
*lempang sket

Thursday, June 2, 2011

^____________^

terasa bersalah sampai ke ari niih...
percaya lah..
betol2 x sengaja...
*maaf kan sy ya..





Tiada lagi ertinya pengucapan
Andai akhir nafas di hujung helaan
Sebelum mata rapat terpejam
Usah biar kehilangan
Menggantikan lafaz yang tersimpan

Wednesday, June 1, 2011

hari jadi si kekasih gelap

^____________^
hari jadi nyer bertarikh... 10 june 2011 ..
dah x lama lagik dah...
usia die baru 3 tahun dengan aku!
tp x lama lagik 
kami akan break up..
sedih gak la..
tp memang sedih ponn..
coz tahun ni last besday die  ngan aku..
semalam...dah buat payment tuk besday dia.
tiap2 tahun mcm tu..
sedihhhh ar mm nih!!!!!!!
lepas ni..harap2 dia lebihh bahagia ngan owang baru..
ok..asalamm.