Wednesday, June 22, 2011

pilih la sendiri nak hadiah apa ya!

^_____^

kum..kum da series!( ok..ok xde kena mengena dengan kes seperti di atas..)
#asa mcm nak kena lempang dah jap g! ^_____^
ok berbalik pada title yg asal..
x best kalau kita x tau owang yg kita nak kasi hadiah tu suka apa kan..
humm
boleh x kalau kita tanya jerk dia..
nak hadiah apa ya?
oh no no noo...
tu bukan hadiahhh! tu saje2 nak sejuk ati sendiri ( ye lah at least aku bagii kan..dr x bg ape2 langsung!)
ye lahh..payah-payahhh sgt..beli je la kad!! (jimat..jimat..)kui3^_____^
ok lah..
tp smlm nak ucapkan tima kasih sgt2 dekat set2 HL n suma IO yg terlibat!!
dah lama x makan kek besday sendiri!
sedap lak tu!
ingat dah tua2 ni xde dah suprise besday kek..
ok!...tima kasih suma..
x leh nak upload pic kat sini coz suma nya lengkap sgt !..
wakakkaka..
ok bye3

1 comment:

Dinas Aldi said...

tanya lagi senang, konpem orang tu suka hadiah yg dia dapat tu sebab dia memang nak, hehe