Monday, June 6, 2011

trip g umah owang ! (part 1)

^______^

segan lah pulak kalau bertandang umah owang kita x bawak apa2 kan.nak2 pulak owang kawen...so last minute kami mencari hadiah2 tu!..ulang ! hadiah2
*hehhe coz ada gak aku beli hadiah tuk diri sendiri! hhuhu
tgk KK HOME deco kat melaka tu dah tutup pon.. nasib bek ada 1 kedai ni mcm klon HOME DECO gakss..rambang biji mata aku nih! (tp aku x hingat dah pe nama kedai tu ) tp dekat area yg sama gak ler
tp bunga2 dia agak murah dr NILAI 3

kat sebelah ni ..
rega die dlm 7 hengget ada 8 or 9 kuntum bunga
ok la kan..
kalau nilai 3 dah 10 hengget lebih x silap!
then bunga die sama pattern !!!
(psttt..kalau salah minta maap ye)
ngeee

sila tahan muntah ..ngeeee
^__^

kalung bunga ni dlm 25 hengget jerk!
^_^
aku x sempat nak snap pic hadiah yg beli tu..hehehe.. coz sibuk  usha benda len masa tu...



1 comment:

*wink* said...

comeynya cik nath