Friday, June 3, 2011

x mo lah mcm tu wes!

^_________^

entah tetiba ptg2 mcm nie rajin sgt la pulak nak update entry poyo n muntah2..
*ok skrg sila muntah n cebik mulut meluat!..ngeeee ^___^

ok ..
sila abaikan pic kat atas tu..ngeeeeeee
sebenarnya mcm nih...
1) kita x suka kan owang yg kita closed tu berubah cepat sgt!* bukan disini berubah jd lebih baik or x! tp berubah sikap yg agak menyakitkan ati kita! :( sensitip sgt ke aku nih?)

2)bila kita bgtau yg dia dah agak berubah sket:- mcm ni jawapan nyewww :- eh x de lah..mana ada! * aku lak yg garu2 kepala nih..a'ah la..buat apa la aku bgtau die..baik aku bgtau neber kg aku tu! kot2 faham!arghhhhhh

3)pastu seyes dia sampai kita wat benda suma serba la x kena:- dah aku nak wat cmm na!??jd seyes kang kata marah lak~!huuuuuuuuuuuuu

4) bila kita diam x mo lah bgtau apa yg kita asa tu..dah wat lak dah ayat yg touching2 bagai!dah kalau bgtau ..nanti terlalu berhati2 lak dia !mcm mana tu? aku pon x faham...



kdg2 wat aku pk gak..betol ke apa yg aku dah wat nih?
ok ..wat masa ni buang dulu jauh2 suma ni coz aku kena ngadap kenduri kawen owang esok!..
jom kita gerak g muar!
adios...
nanti kita research balik!
bye!




1 comment:

♥ LULU ♥ said...

suka pic kamu ni..comey!