Sunday, October 30, 2011

entry basi guweek..

salams..
^_______^

edisi pendek kan cita..
ari tu b/day mellisa..merangkap jiran depan pintu umah  jugak merangkap port gosip @share cite2 basi n baru ..w/pon cite pasal air paip umah aku slow lagik lembab..tu pon leh jd isu kalau on da way g keje..ar mana nak cr neber mcm tu?ehhe
ish3..
( panjang juga mukadimahnya ya) ^_*
ok...mcm ni..si mel ni dah pon nak kawenn uolls.awal tahun depan,,so xde dah neber aku yg leh aku ajak wat benda yg x logikc!heheh! then mel ni akan migrate somewhere soon.huhuh sedihh sob3.

then baru2 ni kitawang plan la h/out nak belanja si mel ni..lagi pon xde idea nak kasi hadiah ape tahun memandangkan en tunang mel dah kasi hadiah2 yg menarik !
*ada kena mengena ngan hadiah kami?
..
last sekali bnyk2 tmpt kat KL tu..leh pilih IKEA je nak g jenjalan..adusss..kununn lepas tu plan nak tgk movie bagai.tp hampeh! berjalan dlm IKEA tu pon dah berjam2! ^___^ (sian mel)

sebelum k/owang gerak g ikea..k/owang singgah nilai 3..mel nak tgk or usha door gift ..

nie memang theme mel @fav colour humm

my dream car..hoho


dah nak ujan masa ni..tp gagah jugak

yes~mrs wanna be..

kami gerak dulu lah ye..bye3

biasa lah kalau kt trafic lite x buat apa2..
bosan  kan..

test mata juling2!


biasalah berlakon! ^____^

kdg2 geleng kepala gak la..
hehehhe






si farah ni..1st time la kami h/out sesama mcm gini sejak2 dia pregnant..


ye lah..kami ber-3

siapa yg pregnant nih??hahah


jgn over nath!

muka bila dah kenyang ^__^^

yeah mel dengan style tersendiri bila makan

jom balikkk
ok lah kali ni je entry basi sy buat masa ni..jupe lagik di masa sy asa sy rajin sgt buat entry basi2..
asalamuaalaikum..



No comments: