Sunday, October 2, 2011

mak..bnyk nya dosa sy kat mak..ni warkah tuk mak!

^_______^

salams...
entry yg sangkut sket2 je..ngan title kat atas nunn..
intro ni mcm ni ha
ptg yg  indah menanti ujan yg x ujan2 lagik nih...aku buat task yg x bapa nak jadik lagik..
tp ok lah..try2...
jadik cm nih..

ha..
ni asal pix budak kechik tu..

aku sedar yg mak memang jaga si kechik ni dengan baikkkkk sekalii coz pp si kechik ni dah 2x kakak dia!
syabas mak..
nasib bek aku x stay ngan mak..
gamaknya lagik 10x budak kechik ni asanya..
hahhaha koya kuwuss dah nihh!
(sila abaikan pembiakkan lemak tersebut)
mak  jugak yg x besar2 nih..
mak..
baiknya mak layan cucu2 mak nih..
kadang jelez ngan niece sendiri coz dewang dapat layanan 1st class.
aku?
humm 
dapat gak ..tp masa demam n jatuh motor !
^____^
at least penah dapat lah..
tima kasih mak..
aku tgk mak masa suap susu botol kat dak2 ni..
mak senyum je sambil tgk keletah cucu2 die 
dah la kena bangun awal2 pagi buat susu..
siap tolong peganggkan lagik botol susu tu..
walaupon si kechik ni dah pro sgt dah ngan botol susu dia!
kadang2 geram aku tgk..
aku sound selamba je kat mak..
mak x respon pon kat aku..
maknanya 
"dlm ati mak..ada mak kesah?"
aku selalu gak ckp ngan mak cmm ni..
"mak..nanti anak ceq mesti mak x syg mcm ni kan.."?
pastu aku tgk muka mak..
"x lah..sama ja.."
tp masa tu mak terasa ke ar?
kdg2 aku n kakak n adik cite pasal  perangai mak aku yg kdg2 selamba n terlalu merendah diri..
n benda2  lucu len yg mak buat
boleh gelak pecah perut gak sometime..
tu jadik topic yg kami selalu  kongsi..
tp kalau mak tau
agak2 dia kechik ati x ar?
tp kalau ter "kata "sket pasal menantu dia..
mak x comment langsung..
then kalau terlebih..
air muka mak sedih..


sila abaikan apa yg sikechik tu buat..
nanti kalau rajin aku sambung lagik pasal entry ni..
aku nak call mak..
*aips bukan nak beremosi lah..
psstt nak tanya mcm mana nak masak keladi asam pedas tu..
bye!



No comments: