Sunday, January 1, 2012

dah tahun baru pon :)

^_______^

salam..
last entry tahun lepas..fuyooowww dah lama upanya x cita apa2 kat sini..
( sket ada jakun pasal nak taip kat blog ni ) ^__*
pendek kan intro nya.. =)

baru ni aku "harus" balik kg.. ( atas sebab2 harus berserta "wajib" )dah agak lama x balik nek flight so decide nak jupe wany ( dia ni best frend aku dulu) lepak2 la dulu ngan dia..
rasa sedih plus terharu wany susah2 jemput aku masa tu.. ( coz aku tau dia x ada transport ) btw aku x kesah nak nek bas atau teksi.. ( ok apa? sesekali round penang mcm tu ) kan...tp dia minta tolong member baik dia teman dia jemput aku..
dan extra best..member dia upanya best jugak..= )

thanks wany..






aku sempat belanja wany n normah satey ikan ja..
^____*

aku berkenan kat payung brader ni.


kenyang sgt2 dah ..
wany belanja lak mamam kat kedai member dia..
alhamdulilah..
erkkk..


ni cita sesat..
adik skrg "harus " bertukar status dah
tp dia akan wat derk bila kita call dia "kakak kechik"
coz dia kata "ni adik " la..
so ..bila tunjuk peyot mak dia..
dia akan ckp tu .."baby"
ha mcm tu..
suka nyanyi yg bukan2 ..
sampai skrg aku ingat "dia nyanyi "kopi manis" kopi manis..kopi manis...
aku pon x faham kat mana dia kutip



ni la ..hint
"perkara wajib serta harus yg aku haruusss balik kg"
kakak aku dah warning ..
jgn letak apa2 yg berkaitan dengan "perkara tersebut"
^___^
( aku kan adik yg baik ) hahhaha....comfirm kakak aku muntah hijau bila dia tau aku wat statement mcm bajet baik ni... 
=)


ni kak tan..
bbf 4ver kakak aku tu..
baik =)


ni kakak..
dah ada style diva sket2..
dia wat derk bila "pak ndak dia ngusik tahap memang buat aku sakit telinga"
mature gak kakak skrg..
kalau bab nak jenjalan skrg..
x yah nak kesah..
dia akan siap sendiri n siap make up sket2..


ni kakak aku yg sarat dah skrg..
dengar cita bakal dapat "gegirl " gak..
tudiaaa..
hope mcm mak njang nah..
hahhaa
kakak aku meluat bila ckp mcm ni..
wawawawawawa..

ni adik bongus guewk..
hmmm motif belum dikenal pasti kenapa berkelakuan demikian... :P



hehehe
aku harap kakak aku x tau pic ni ter"tempek" kat sini
mak aku masa ni happy woooo
tp sebelum aku nak balik sini
ada wat mak kechik ati sket..
serba salahh wooo
kesian mak..
tp azam baru "sedaya upaya diam dan mengikut kata"
tu janjii 2012
=)



2 comments:

*wink* said...

waa...akk tunang ka cik nath

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..wah ada juga gmbr akak kamu tertepek akhirnya..hehe


wajah mak nmpk sgt hepi.dan..sis nak puji, wajah kamu sungguh manis.suka menatapnyer