Wednesday, January 11, 2012

dia dan sesuatu berbeza sungguh !

^___^
salam
aku dan dia berbeza?
yup !..berbeza *____*

dlm erti kata yg sungguh tradisss.."kalau dah kite sama  sgt pon ..pon susah!"

ok ! mcm ni cite nya..

kalau en bobot ( skrg die dah bertukar jd bobot ) coZ aku nampak mcm sesuai watak tu tuk die..hahhaha
baca ni comfirm die akan tanya soklan2 yg gabra aku nak jawab

kes 1
bila aku dah pandang 1 baju ni lawa sgt ..aku akan ckp "( eh en bobot lawa kan ..ish2")
then en bobot akan jawab " ( ishhhhh lawa ke tu? nampak mcm owang peknen je ")
tindakan :-hentuk dahi kuat2

kes 2
lawa kan budak tu..( aku ckp ler )
eb bobot :-lawa?lawa ke tu?tgk baik2 sket
tindakan : aku senyum kambing coz dia x iyakan pompuan lain lawa depan aku !hahahhaha tp budak tu lawa betull wehh ^___^

kes 3
aku booked ticket last flight
en bobot :- nape ambik last flight tu kan lewat sgt?
aku :-ya la ..murahhhhh wooo
en bobot :- bape murah tu?
aku :-dlm 3o hengget gak
en bobot :- ade lak mcm tuuu yg len boleh la beli lebih dr 3o hengget tu tp yg ni nak berkira ..lewat tu nanti ape2 bahaya nak balik umah mcm ne?
tindakan:- aku diam then jawab sket je "hmmm ye ke..tp dah booked!" (saje masa ni nak test wwe)


kes 4
aku : eh beli baju ni murah ni n lawa tuk en bobot
en bobot :bape tu?
aku :dlm xx hengget je...
en bobot :murah ke tu?mahal tuu...membazir je la
tindakan aku : protes!
aku :eh bape rega kalau service kete en bobot
eb bobot : Rm xxx je sambil wat muka yg hapyy sgt la rega tuuu
tindakan aku :  protes "mcm aku nak suh dia pakai minyak itam tu ja p mana2 nanti


kes 5
aku:- suka sgt la pakai contc lenses yg buat kan mata nampak besar
en bobot : eh pakai contc lense ke ni?
aku :- bangga sambil mata kedip2 suh puji cantik la kunun
en bobot : ishh mcm burung hantu.."x pakai lg lawa kot"
aku : ase mcm nak tendang tayar kete die kuat2!

kes..
kes..
kes..
tp aku ase dlm perbezaan tu akan wujud keserasian..
^______^
ade lagi ..tp setakat ni je yg leh ngumpat en bobot
yuhoooo
tp ada sket masa ni ..moh ler cuci mata
bg aku cantiik baju2 nih!

sweet sgt baju ni!



muda remaja gituewww ahaks


sexy sket je nihh
tp sweet apa!!


















No comments: