Monday, January 23, 2012

sudah sampai jugak masa nya tukar itu pangkat!

^________^

asalamuaalaikum..

balik td ..tunjuk video utk si "adik " ni..


pastu ..
aku tanya dia..
"ni siapa ni"??
adik kan..
kan..
wat muka nak bengang
"ni baby la"
ok fine!
adik die dah selamat dah jenggah bumi malaysia ni
kol 8.36pm
1st time aku menunggu owang nak bersalin nii
upanyaaaa fulawehhh
lama
then ni keja2 aku n si "kakak"
kesian kakak..

si kakak ni malu2 lak masa ni!!
haishhhh

htc punya camera memang sadis gak! ^^____^^

mak masa ni..entah bapa kali dah suh aku g tanya nurse tu
dah "bersalin ke x lagi"
kesian mak..
susah hati die masa tu
sampaii dia ase x mo dah ckp bnyk


motip??
art of photo!



adik kepada si"adik"pasan tu~

x bapa ramai hospital ni
"bagus"

sehari sebelum...




No comments: