Tuesday, January 17, 2012

yeah ..balik kg lagi .??

^____^
salam

bila ckp mcm tu ni..."balik kg ase tenang laa mel"
then dia akan ckp .."nath ang tukar je la balik sana"teruk dah ang punya situasi ni..
hahahahha

en bobot :sila perhatin akan situasi parah ni ( jgn nak ngelat buat2 x faham fact tersebut) eehhehe

x kesah apa punya cerita ...
aku balik jugak!
btw...aku ade sket nak cita...

ade sowang mamat ni..die staff airport jugak..
then bnyk kali  gak terserempak ngan mamat ni..
pastu die ni nak jadikan cita
nak cari calon isteri..

aku ckp mcm ni "ok nanti sy tgk kalau ade someone yg baik sy akan kenalkan "
coz of dia kata
"sy ni dah level wajib kahwin dah""so sy x nak becinta dulu just nak kenal2 then nak bercinta lepas kahwin"
aku senyum je lah..
ohh ade lagi insan mcm ni skrg..
pastu die bgtau list ciri2 yg dia nak

1) mesti keje gomen ( hmmm napa ya nak keja gomen ni??)
2) mesti tinggi dlm 5 '6
3) kalau boleh nak owang pahang,kelantan n ganu
4) x nak tua sgt.. >23<28 je
5) xnak yg baru putus tunang ( mcm ni pon sempat lg dia pk )peninn gak
6)sedap mata memandang...( yg  ni aku ase bengang gak kat mammat ni)
7)baik n lemah lembut
8)...
9)..
10)kalau boleh sgt nak yg x penah ade bf!
aku tanya dia kenapa list2 dia mcm susah aku nak cari
then die kata

"dulu sy ade gf..tp sy dikhianati .."tht y sy nak ciri2 kat atas

masa ni aku ase ...aku silap nak tolong owang...
"Never regret for what happened because there is a reason for every cause."
jom balikk....!!!




No comments: