Wednesday, February 29, 2012

baru tgk ..~~maaf sy x perasaan

asalamuaalaikum..

^____^

taip laju2...( kununn..) ((^_^))

masa wedding mel ari tu..ada satu game ni.. ( mel kena tutup mata dia then dia kena cr husband dia ...so ada la dlm 5 owang yg figure lebih kuwang mcm her husband..) then aku gelak sbb.."salah"...tup2 en bobot ckp mcm ni kat aku..

"hmm kalau dia kena game mcm tu..dia  akan check  kat "GIGI"..( aku tgk dia mcm nak telan gak la  )!! kot2 la nak ckp ..check hidung ke..apa ke yg cute2 ke..tp boleh nak tgk kat GIGI!! :P..

ada cita lain.
dlm 1 majlis penting yg lepas...bbf kakak aku ..tgh tenang kan dia  ..coz masa tu kakak aku agak nervous yg    kritikal ..masa tu aku betul2 depan kakak aku..
then dia sound mcm ni..
"..ang jgn asa mcm tu..make up suma dah cun dah..."ang tgk adik ang ni..dia mcm ni pon ang tgk kuku dia..x cun..kuku cawan....." ( aku tgk dia dlm keadaan .."kak...ulang balik sat n baik pulih ayat anda segera") hahhahhaha


so baru aku asa..."a'ah la ..aku berkuku cawan!
masa ni..aku asa.. sedih gak ler..
Allah dah jadikan sebaik2 kejadian
ada hikmah nya aku berkuku cawan..kan..kan


dekat airport td..
aku ada perasaan 1 budak ni yg tgk aku dia senyum2 malu
aku suka tgk ..
dia dah boleh kategori cantik !walaupon dia budak lagi
kalau guna slr best ni
tp aku sempat guna htc je!
ni la hasilnya..
bapak dia pon sporting..
kasi aku ambik pic anak dia
cun n mata dia cantik!!!
x sempat lak aku nak tgk kuku dia
hehehhe


2 comments:

@YUNID@TI said...

kuku cawan pun cantik jugak... janji bersih.... u pun cantik dan sweet jugakkk...

Jai Montana said...

betui2..setuju..kalau kuku KOLE sekalipun xpa aihh.. ;-)