Thursday, March 29, 2012

color yang selamat?

^_____^

asalamuaalaikum...

color yang sesuai dengan kita? agak confuse bila aku pakai kaler yg agak kusam nampakk "pucat " sgt padahal material agak selesa dengan cuaca ! (( cewahh ))keh3

tp dalam bab memilih utk kita pakai ari2..color memainkan peranan yg penting jugak! (( bg aku ler ))
dan utk selamat.."mcm kakak aku kata pakai lah "seolah2 biar lah owang tgk kita ni sama ngan warna wall kat belakang " hehe ^____^ ( owang x perassan kewujudan kita kat situ so tak lah maluu bila owang tgk kita mcm pelik ))!

color jugak akan nampak kita seolah2 demuk ! dan tak heran la kalau owang kata hitam tu akan buat kita nampakk kurusssss!! ^____^

aku terpikir pasal color ni bila aku ingat." bincang ngan mak baru2 ni langsir aku nanti kaler merahhh!!!

dan yg paling best wall dekat rumah mak color hijau!! tudiaaa baru lahh meriah umah mak lepas ni!!hahhaha
((harap2 la boleh diselamatkan dengan cara yg lain ))

*dlm hati .." x pe ..umah mak ..umah kg ja..x ada apa2 effect la .." (( cara nak sedapkan hati dan mata nanti ))huhuhu

color mcm ni seolah2...
musimm panas ler kununn...keh3
langsir n wall umah mak punya kombinasi color! ( hijau + merah )

putih?
hmmm aku suka! senang nak match dengan  color lain  dan "penting" x lebih dr 3 color!

dan nak lagi selamat..
black /white!

hehheh ^_____^

ok bye3
asalamuaalaikum..



1 comment:

laskar pelangi said...

cantik gambar tu semua


^__^