Friday, March 9, 2012

perlu taip laju2 ^_____^

asalamuaalaikum..

^______^

baru2 ni aku berkunjung ke jengka ..alhamdulilah..sumanya berjalan dengan baik ..
tergesa2 mencari benda yang patut..

dan sebelum bertolak balik....

harus lah..
keh3


ni survey area temerloh..
mcm nak jual insurans pon ada gak masa ni..
suma kedai kami masuk!hehe
^____^




ni  yg aku tunggu2
bagus kak ngah ni
dia ckp mcm ni..bila mana aku diam je mula2
"eh nath bukan nak makan ikan patin ke?"
dlm ati..
"fuhhh nasib baik ler kak ngah tanya.."tima kasih kak
hhahhaa 
hudohh la pangaii!


lepas makan..
aku pon buat derk bila lalu area ni..
then bnyk buat eye contact dengan driver suh bawak keta laju2 
sbbnya " penjelasan kat en bobot..
" xkena ngan aura jiwa lagi la.."hahahaha
^______^

dah ...
sempat jugak la rembat 4oo pcs 
ok la ..
^______^

dan ini lahh hasilnya...
hahhaha.
mcm owang balik niaga !

tiba la masanya ...berangakat pulang suderrrr..
ok bye3
asalamuaalaikum..

2 comments:

shazwan: said...

perghh bestnye jalan2. hihi

cAmca Dan GArpu said...

hahahha.. .best? penat sket la.hehe