Friday, March 9, 2012

tentang kasut!

asalamuaalaikum..

^______^

baru2 ni  kena try beberapa  kasut..so >>>> nak atau x! aku kena jugak cr kasut sendiri.. :P ( ^___^ )
upanya ada sbb dr kecik sampai ler dah tua skrg.. ( tUA KE? ) aku x leh nak pakai high heels!  ( x sesuai ) owang tua2 kata! ( then yg x best , x leh nak share pon dengan owang len yg size 5 ,6 )! :(

sbb nya... ( nanti ade ceritanya ) keh3



mlm ni...ada 2,3 kasut yg buat aku senyum gak sowang2!


kasut ni cute! tp bila aku yg pakai ??
hahaha
sendiri mau hengat!
hampeh!






dlm ketingiian yang hanya membezakan kopiah ayah beberapa cm tu..
kasut yg seuai??
keh3
dlm masa terdekat ni..
kena la jugak aku
menapak ke beberapa kedai bujet utk cr menda alah ni!
ok..
bye3
asalamuaalaikum..

2 comments:

che zie.. said...

kenapa? tak ada saiz ke?

cAmca Dan GArpu said...

bukan xde size...tp kena cari yg rendah sket..hhehehhehe..