Tuesday, April 10, 2012

balik dah lama dah! entry basi dlm draft! heheh

^_____^

asalamuaalaikum..

ehem3..balik kampung kali ni agak berbeza dr yg sebelumnya.. ( cewahh2) hihik ^^^___^^^( kununn)

 balik lagi may nanti ...untuk tujuan yg berbeza dan akan kekal berbeza untuk jangka masa yang Allah dah tentukan....doa semoga dikekalkan ..( aminnn)

balik kali ni jugak aku kena " berikar " didepan owang yg aku tak penah kenal ..( ^__^)  dan entry sebelum ni tersilap click "publish " sebenarnya x siap lagi pon ^__^

alhamdulilah semua urusan dipermudahkan..

bab2 balik kampung ni yg tak berapa best bila mana kena drive sowang2 then aku kena benti di R n R tu tak leh lama2 sebabnya?? ((( aku takot )) ikhlas mengaku  keh3

entry kali ni aku lambakkan semua gambar2 cuti ari tu! ((( jgn muntah ))) ya!!

penuh barang2! then ni 

ujan2 masa tu..asa mengantuk yg teramat sgt! ni la keja den! ^_____^



sampai je rumah mak!
fuhhhh sempat ke tak ler ni :(

qistina ni aku bawak jugak g clinic! buat aku modal nak sembang ngan dia..
kalau tak jenuhh gak la bosan duk nunggu  
dia tak kesah kita suruh  pose mcm mana tp cepat ckp "nak engok " nak engok " gambar dia..
bujet comel ler tuuu ((((^__^)))

nakal dah boleh tahan sekarang ni!!!

hehehe sorry dik mak njang tak sama kan adik ngan kucing neber ni! 
tp kitten neber tu skrg dah bertambah2 ahli keluarga dia..
dan yang sekor ni pandaii la tgk hp mak njang mcm adik tgk ! ^___^

bawak si qairin  jenjalan memang buatkan lengan aku kurus sket!
berat gak dah skrg!



jom balik!
bye@
asalamaualaikum




2 comments:

azam said...

:) nice......

xpe basi pun ok lagi ni

Natasya Naslin said...

hye gorgeous >_<"
singgah jap..

slmt balik la ye..nice pic =)
meow tu..reti lak tgk camera. comey =p haha