Wednesday, April 18, 2012

jauh ?anggap je lah dekat..

^____^

asalamuaalaikum..

aku taip pelahan2 ( bape kali dah aku backspace )masih blur lagi mcm na la aku nak mula ayat ni!!!
 perlu balik lagi disebabkan beberapa task yang masih tergendala! ( ayat skema lagi??) ^____^


dalam perjalanan aku rasa "keciknya la keta aku niii " 
semua benda kena "bergerak pantas"???^____^


temujanji dengan en bobot di   Mc'D gombak untuk gerak balik temerloh sekali ! tp aku jumpa nih

dalam 5 minit gak aku dalam keta tunggu set2 ni pegi main jauh sket!
serius  takot gak kalau dewang ni  melompat manja kat aku! (((manja??)))haha^____^

tp dah lama sgt aku usha set2 ni...
jeng.jeng....dah terperasan aku snap adegan rakus dewang!
ok jgn marah la der!
ok..ok..ampa suma comel lagi cute ! puas ati?? ^^^___^^^

agak lama jugak aku tunggu en bobot kat situ...
pastu kami gerak balik>>(( bukan dengan set2 tu ya)))!!^____^

pada awalnya aku tak syak apa2 kenapa en bobot kasi smart tag kat aku tp dia pakai  lane biasa..
rupa2nya..
dia memang nak laju ((( masa tu dah la nek kancil ja)))
aku tgk kancil en bobot dah senget2 kat lap karak tu..
fuhhhhh
sampai ati sungguhhh !
dah la td dating lama gak ngan set2 makan pisang tu..
pastu jauh gak kena tinggal kat highway
aku mcm nangis gak la bila en bobot tanya
" eh kenapa x guna smart tag tu ?"ada masalah ke?
"en bobot boleh bantai gelak bila aku ckp "sampai ati sungguh tinggal jarak jauh gila kot kat highway"
en bobot : "eh mana ada 100km/h  je dari tadi tau dok"
     aku    :"mcm nak terbalik ja kancil tu td 100 ke? 
en bobot :" bantai gelak "
ok abih cita tu ! sadis!  ^___^

mood nak tgk rumah memang "0" masa tu..kah3

ni la teratak tempat  berteduh nanti..

aku :"bukan pemilik sebenar "
^____^



gambar tuan blog :" harus la " LOL

lagi?" ya...jgn "muntah "^_____^

" edit gambar lagi "
ok lah>>bye2 asalamuaalaikum..









1 comment:

Jai Montana said...

pergh..monyet pun lepak kat MCD ka?heheh...sempoi ja apes 2..wat xtaw ja..heheh