Sunday, May 20, 2012

unusual ^_____^

asalamuaalaikum..^_______^

entry basi! dan penyakit malas tu menjadi-jadi! ^_____^

1) mengemas dan kemas pastu menyemak balik-* tak jadi-jadi jugak!
2) membasuh ,( beria-ria ) pastu bertambun dan berbukit-bukit
3) menyapu bersungguh-sungguh , last-last tengok tapak kaki -( kelabu asap lagi )
4) "lipat " kain baju -tp bila dah siap "ohh kat mana lak nak letak ?"almari dah sendat dan ketat
5) si kechik putih kat parking bawah tu dah berdaki-daki ( tp dalam hati boleh  kata macam ni " xpe lah..sok lusa dah nak balik comfirm kena ujan lagi, tengok la kalau bila-bila free ) ...^_____^
6) rasa memang dah nak balik sangat-sangat ( tapi bila tingat banyak lagi benda tak siap )ohh tunggu dulu sok lusa takot sanggap



bilik yang perlukan sentuhan terakhir !keh3
idea tadika - "selamat tinggal "
coming idea "romantic "hahaha

aip en bobot kenapa sekarang muncit ?

ok >>nak sambung balik kerja!
asalamuaalaikum
^_____^












Thursday, May 17, 2012

kesana dan kesitu!~

^_____^

asalamuaalaikum..
bebekalkan note ringgit malaysia yang tak seberapa ramai didalam purse yang rega 2o hengget! ^____^
(senyum sorang2 sbb suka purse ni murah dan ada rantai bagai )keh3
gagahkan juga lagi menapak ke Jalan TAr.. ^___^ sebab task yang tunggang langgang


pick up shima kat midvalley ..thanks cik shima sudi temankan aku!hehheh ^_____^
senyum eh cik shima kita salah jalan!
pastu bantai gelak sama- sama!
nasib bek la orang len tak dengar cik shima oiiii

check  poket ! tgk kot2 ade lagi balance nak belanja kat jakel! huhuhu
amoi sebelah tu kan....(haishhhh )

udah2 la tu cik shima..
dah boleh buang da cendol tuuu ^_____^hehe

dah terlambat! hmmm 
mode = frust !kalau tidak viva tu aku punya !( berangan )

haruslah ada !hehehe 
border lace tu kalau tak silap dalam 1 meter = 168 hengget 
oleh yang demikian ok lah sket sebbnya kita hanya perlukan 1/3 meter jer! kan jimatt keh3

adik yang assit kitawang tu offer "meh kak sy ambikan gambar"

mel pernah sound mcm nihh
"eh nath jangan tgk cermin yang berlapis tu sebabnya lapisan yang ke-6 tu bukan muka kita "
abih tu?
mel = "iblis"
fakta ?


rambang mata aku tgk border lace kat sini ...
bnyk gilaaaa yang cun2...

berat gila kain lace nihh...jenuhh kalau jd dress ni!
just untuk info je lah adik tu bgtau
kain jenis ada pakej..
kain mcm ni kalau tak silap termasuk dengan kain untuk baju melayu lelaki
rm 2800!
^______^
( berangan lagi )


cantik gila kain tu!!!!!!!!!
haishhhh

dah abih penat jalan dari jakel tu nak ke sogo balik !fuhhhhhhh letihh weh!
cik shima layan je kan!
tima kasih!jasamu dikenang^____^

jalan tar sekitar 3.3opm


dah jom cik shima kita g cari luggage bag lak!
pastu balik nah!
ngam keluar dari parking sogo pukul 5 .15 pm!
memang sy  suka dalam keadaan  mcm ni.. 
"mata kekiri tangan ke dada"
^_____^
cik shim pulak tambah 
"a;ah cik nath memang suka jem mcm ni kan.."sepang xde"!
hahha memang la cik shima ni!



sedap popia ni !!!
mode lapar gila!
balik tu tak sempat pon nak sampai umah..( kan sy ni busy )haha
ambik aku punya cousin tu semata- mata nak g sri kembangan lak
attention nak umah puan ila + zimin
gelabah cari umah!hahaha
sejak dewang kawen aku tak berkemsempatan pon nak melawat couple ni
ehehe sampai je kat sana
puan ila ni dah sibuk memasak!
"beliau memang suka +pandai memasak"dan aku berpeluang untuk  refer resepi lepas nih!hehhe
aku lak dengan cik ah ni sampai -sampai ja mcm orang dtg restaurant oder makan lepas tu gebang 
haha maaf ya puan ila kami tak sengaja keh3


ni la puan ila tu
gambar dalam keadaan asal tak dapat nak tempek kat sini
sebabnya.."tuan rumah malu"


ni la menu !bubur nasi !
bila mode lapar gila weh...(faham-faham la)
lepas makan tu buat ayat mcm ni
"eh jangan la susah-susah ,segan da lepas ni nak mai lagi takot susah2  masak mcm ni"
mata aku kekiri weh!!!
hahha


sebelum mengadap! haru la ada gambar yang sopan ! (kununnunnn)
 lepas makan selalunya muka berpeluh dan mulut sememeh!keh3
lepas makan tu siap ade dessert lagi !ahaks
terima kasih "tuan rumah "susah-susah masak bagai
terima kasih layanan yang baik puan ila + zimin
suka sangat! lepas ni nak ice cream goreng lak ya!
hahha
ok dah la...
mereban banyak dah ni!
bye2
asalamuaalaikum



Sunday, May 13, 2012

cik shima ! tima kasih ya! ^____^

asalamuaalaikum..
^_____^

dah lama pon tak jumpa cik shima nih! rindu bangat! padahal sokmo plan nak jupa kat mana2..
last2 boleh jugak..then cik shima nak teman den cari barang! yahooo!! siap suma!tima kasih ye!

masaalah yang selalu aku kena ngadap! bila nak pegi KL ! memang buta jalan! 
GPS en bobot aku rembat!tima kasih ya en bobot! walaupon GPS ni kadang lambat bg direction yang betol.^___^

attention nak jumpa cik shima jugak nak kasi kad !

aku tunggu cik shima abih keja dulu !
boleh tahan ramai orang !keh3 

belanja cik shima makan subway dah ler! ehehe
disbbkan masa yang terlalu singkat >>tak sempat nak bergosip panjang ..^____^
to be continue ya cik shima!

time aku melantak banyak ! aku tak kasi cik shima snap gambo! dah tinggal sket baru ok!
nampak la sopan dan mengamal diet yang sihat! keh3
kununnn la!!>>^__^<<


ni la best friend eden masa sem 1 dulu !heheh^____^
eh cik shima bila lak ang pakai lipstick ni?aipsss

cik shima teman merata tempat!


abih ja tgk movie ..kunun nak balik dah ! tp cik shima ler nih nak g tengok bag yang dia bekenan tu!
sekali ngan aku sangkut jugak!

sama lah kita shima!
hehhehe
nak balik tu >>Aku leh lupa lak parking..
sian cik shima teman aku cari keta!
tima kasih shima!
nanti kita hang out lagi k!
tata cik shima
asalamuaalaikum



Thursday, May 10, 2012

wahhh sibuk ler kununn..

^_____^
asalamuaalaikum...

hari ni pengajaran yg keberapa kali !diingatkan lagi sekali! terkena lagi dan lagi...

ari ni motif?  kununn la nak cari tudung untuk majils nanti...tp aku memang silap..:(
* xtau lagi nak DIY aku nya tudung..kot2 la leh dapat idea lepas tu...
tp ! frust!! frust!!
semua tudung tak berkenan ..( ke aku yg tak tau pasal fashion tudung ni!)^____^ kesian sungguh!
bila try ,aku asa mcm pakai 1 set swimming suite pon ada,tgk model  tu pakai cun gila kot!
( kesilapan aku yg paling teruk ) tengok  bila model cun je pakai ! aku akan ingat mcm tu jugak kunun nya kalau aku pon pakai! silap..ok..silap!

kunun nak DIY tudung sendiri! aku singgah 1 kedai ni..ade jual lace utk kita paste dekat baju atau veil boleh jugak dekat tudung



motif gambar ni ?
update later..keh3

haiqal + jannah



lace kecik tu berharga 58 hengget/pcs ! boleh la kalau bg orang  yg ada kreativiti nak paste kat tudung sendiri!
aku ?hohoho
lace tu nanti dalam plastic la sampai bila2
dan ase bernasib baik tak beli! fuhhh

taraaa!!
sempat la beli contc lenses baru
color " yellow hazel " for big eyes effect 




dan berjaya suh si jannah ambik jugak contc lenses !
tp x dapat commission pon!
^_____^


dah ptg...
jom la balik!
bye3
asalamuaalaikum..





Wednesday, May 9, 2012

ciptaan-NYa sempurna

asalamuaalaikum..
^_______^

mata kita berkesempatan melihat seluas dan bertapa kedilnya subjek dikenali "manusia"!