Thursday, May 17, 2012

kesana dan kesitu!~

^_____^

asalamuaalaikum..
bebekalkan note ringgit malaysia yang tak seberapa ramai didalam purse yang rega 2o hengget! ^____^
(senyum sorang2 sbb suka purse ni murah dan ada rantai bagai )keh3
gagahkan juga lagi menapak ke Jalan TAr.. ^___^ sebab task yang tunggang langgang


pick up shima kat midvalley ..thanks cik shima sudi temankan aku!hehheh ^_____^
senyum eh cik shima kita salah jalan!
pastu bantai gelak sama- sama!
nasib bek la orang len tak dengar cik shima oiiii

check  poket ! tgk kot2 ade lagi balance nak belanja kat jakel! huhuhu
amoi sebelah tu kan....(haishhhh )

udah2 la tu cik shima..
dah boleh buang da cendol tuuu ^_____^hehe

dah terlambat! hmmm 
mode = frust !kalau tidak viva tu aku punya !( berangan )

haruslah ada !hehehe 
border lace tu kalau tak silap dalam 1 meter = 168 hengget 
oleh yang demikian ok lah sket sebbnya kita hanya perlukan 1/3 meter jer! kan jimatt keh3

adik yang assit kitawang tu offer "meh kak sy ambikan gambar"

mel pernah sound mcm nihh
"eh nath jangan tgk cermin yang berlapis tu sebabnya lapisan yang ke-6 tu bukan muka kita "
abih tu?
mel = "iblis"
fakta ?


rambang mata aku tgk border lace kat sini ...
bnyk gilaaaa yang cun2...

berat gila kain lace nihh...jenuhh kalau jd dress ni!
just untuk info je lah adik tu bgtau
kain jenis ada pakej..
kain mcm ni kalau tak silap termasuk dengan kain untuk baju melayu lelaki
rm 2800!
^______^
( berangan lagi )


cantik gila kain tu!!!!!!!!!
haishhhh

dah abih penat jalan dari jakel tu nak ke sogo balik !fuhhhhhhh letihh weh!
cik shima layan je kan!
tima kasih!jasamu dikenang^____^

jalan tar sekitar 3.3opm


dah jom cik shima kita g cari luggage bag lak!
pastu balik nah!
ngam keluar dari parking sogo pukul 5 .15 pm!
memang sy  suka dalam keadaan  mcm ni.. 
"mata kekiri tangan ke dada"
^_____^
cik shim pulak tambah 
"a;ah cik nath memang suka jem mcm ni kan.."sepang xde"!
hahha memang la cik shima ni!



sedap popia ni !!!
mode lapar gila!
balik tu tak sempat pon nak sampai umah..( kan sy ni busy )haha
ambik aku punya cousin tu semata- mata nak g sri kembangan lak
attention nak umah puan ila + zimin
gelabah cari umah!hahaha
sejak dewang kawen aku tak berkemsempatan pon nak melawat couple ni
ehehe sampai je kat sana
puan ila ni dah sibuk memasak!
"beliau memang suka +pandai memasak"dan aku berpeluang untuk  refer resepi lepas nih!hehhe
aku lak dengan cik ah ni sampai -sampai ja mcm orang dtg restaurant oder makan lepas tu gebang 
haha maaf ya puan ila kami tak sengaja keh3


ni la puan ila tu
gambar dalam keadaan asal tak dapat nak tempek kat sini
sebabnya.."tuan rumah malu"


ni la menu !bubur nasi !
bila mode lapar gila weh...(faham-faham la)
lepas makan tu buat ayat mcm ni
"eh jangan la susah-susah ,segan da lepas ni nak mai lagi takot susah2  masak mcm ni"
mata aku kekiri weh!!!
hahha


sebelum mengadap! haru la ada gambar yang sopan ! (kununnunnn)
 lepas makan selalunya muka berpeluh dan mulut sememeh!keh3
lepas makan tu siap ade dessert lagi !ahaks
terima kasih "tuan rumah "susah-susah masak bagai
terima kasih layanan yang baik puan ila + zimin
suka sangat! lepas ni nak ice cream goreng lak ya!
hahha
ok dah la...
mereban banyak dah ni!
bye2
asalamuaalaikum



3 comments:

nyna amani said...

Purse tu mmg santek!

Ardini Izzati said...

Lawa purse sis! Sis pun lawa. Hihi. Kain2 tu semua lawa! Pendek kata, semua laa lawa! :D

ain dzaya said...

nak beli baju kawen gi..kemain lagi belek2 kain..hehew

"Alhamdulillah. ramai sebaya ain dah berkahwin seawal 20 tahun. Bangganya ain ❤ ".