Saturday, July 28, 2012

Berpaling kepada kepada yang tak stabil..

Asalamuaalaikum.. Dah terlalu lama sangat Dan Asa sangat terhegeh2 Dan agak termengah nak siapkan entry yang tak seberapa NIH Keadaan yang memang sungguhhhh tak best sekarang buatkan sy rasa semua benda tak indah Dan tak adil!..huhuhu Alahan ?dulu kalau tengok orang lain muntah ..sy rasa panorama biasa orang mengandung kan...nanti ok Lah tu...( Dan dlm ati rasa...tak pe ..my turn lambat lg)tp ...dunia ni Dah memang adat ..baru Asa urat dalam perut sekali dengan usus mcm nak terkeluar terjojol kat mulut! Rupanya tu baru Salam perkenalan untuk sesi yang Lebih daysat... ! Dulu kalau dengan coffee +nescafe ibarat nasi dengan lauk..sekarang Pandang pon tak hengin..Mcm perut kembung sebu angin berebut nak hello2! Dulu..kalau Pandang midvalley ,sunway ,senyum suka biar lah tak membeli..suka!sekarang? Jangankan pandang? Sebut pon Dan Asa badan nak melayang kembang..Akan Asa ulat2 dalam perut sedang melata2..ha indah ke tu? Baju2 online dulu tu lah hobi nak cuci mata..tapi en bobot suka Dan gembira sekarang sebabnya tak indah sungguh Dan Asa air liur dalam mulut berlenja Lenja .. Ha indah ke tu? Banyak lagiiii....tp cukuplah.. Nak sambung betulkan usus Daan urat kembang kat tekak NIH, Bye2 asalamuaalaikum..