Monday, September 3, 2012

seperti yang telah dijanjikan..^__^

asalamuaalaikum..

^________^

pagi nii..agak susah hati bila mana mengenangkan carpet yang lencun basah! bapak berat aku nak mengangkat! ^___^ ( en bobot lambat lagi nak balik ) kalau idak ..x kuasa den nak layan carpet tu  walaupon  tu kesalahan diri sendiri! ( maaf ya en bobot..bukan x nak angkat tp kudrat tak mampu ) ^__^

ok..ok!
mcm ni ..en OP sy dah lama pon kasi album yang telah dijanjikan..bila tengok2 balik album tu ..malu pon ada gak..( dalam ati.."eh apasal aku gelak mcm tu ?mcm hantu pon iya jugak )cepat2 skip ..ahaks..
5 ari sebelum raya...masa tu situasi tidak mengizinkan nak gelak atau berperasaan kat mana gambar atau album ni..( balik rumah terus simpan buat2 mcm tak pernah ambik ) ^ ___^ yeahh agak kejam!
tp ari ni...rajin yang tak seberapa ..rajin makan je lebih..edit sket2 gambar yang sedia ada..
ye lahh ari tu kan janji nak tunjuk kat anak cucu nanti..( bertapa kelam kabut nenek dewang ni zaman nak kawen dulu2)hoohoho

ha tgk..cd  cover  mcm hint cerita hantu dalam kereta kan..
keh3..^____^


ok..tu gelak2 kat den sbb nya.."salah sebut..sy izinkan ayah kahwin dengan...."
tau ke mak aku  jenuh!

kakak ni....cm biasa lah..^____^

masa ni..aku malu  ...sbb suma owang tengok sy ngan en bobot bersalam tangan..(hahah kununn ler )
batal air sembahyang dirumah orang tua "SAYE"..
banyak gambo candid sebenarnya dalam cd tu..almost picture tu aku asyik nak tergelak aja lah...
nak serius pon jd gabra..entah betul ke idok ni...sarung cincin jari ni?eh kanan ke kiri ?



pergerakan perlu pelahan dan mengikut arahan..plus kena ayu2 gitu..ha !( tangan ke dada )keh3
kalau nak ikut cita rasa sendiri..dan sesedap rasa..
mau ja aku ngan en bobot pakai sendiri2 punya cincin..pas tu peace kat camera!ha kan senang..
tp en bobot ni ikut arahan ..bagus gak ler..nak banding ngan den..yg kelam kabut sket..( sket ke?)haha

my OP masa ni suh aku tgk lama2 en bobot ..
tp masa tu ..dalam ati duk pk nak beli apa la dengan mas kahwin ni?
nanti tak cukup "en bobot top up tau "kot ler nak beli barang len lak ..ahhaha

ni paksu en bobot.." 

dah abis majlis tu..aku check kot2 ler ada gambar2 yang "nampak mcm alien "hahha

nie la sebahagian owang kuat majlis yang berlansung 2 ari tu..heheh
tima kasih ya..
qairenn...putihnya kamu ari tu ya~!




masa ni..kak ana tengok aku..
mcm dalam ati.."lahh kesiannya lah adik aku kena make up mcm tu"..sabar ya..
aku :" hmm memang pon rasa kesian kat diri sendiri gak sebenarnya nih..."tak seperti diharapkan sgt "..
^______^
dialog dalam ati...hahah



tak ingat dah apa yang en bobot gelak kat aku masa ni..
kadang en bobot ni leh tahan kalau bab pekena so kdg2 buat derk ...padahal malu ..ahhaha

ni antara sweet couple yang hadir...boleh dikatakan suma ni pengantin baru jugak lagi..^_____^



banyak lak picture ni yang en yusri tu ambik
kami ber4 dah bertahun jugak tak jupa..last2 jupa masa majlis ari tu..
tima kasih !
dan fakta "aku la yang paling last kawen "dr ber4 nih..
ramlah yang terawal!
^____^




















ok..saat2 yang buat aku sedih ari tu..
masa ni mel dah kena balik..
tetiba aku touching lak..
aku rasa aku dah kehilangan best friend merangkap jiran selama bertahun jugak
banyak yang aku share dengan mel..
mel jugak simpan rahsia dan kisah sedih,gembira dr mula aku kenal en bobot sampai ler kami dah berkahwin..dan yang penting dia ikhlas dan saat ni aku rindukan ang MEL..
serius.. :(



1 comment:

SpyMASTER said...

Singgah dtg blogwalking. sambil baca entri. Congrate ye.

Jom mai sini. Ya, i'm back. back again.
http://spymaster90.blogspot.com/2012/09/im-back-back-again-yeahaaaa.html